Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τζούλια: «Είμαι ΠΑΟ, θα μπορούσα να ήμουν… ΠΑΟΚ»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Στο πέναλτι» φιλοξενήθηκε σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση εφ' όλης της ύλης.

Ξεκινώντας την κουβέντα η Τζούλια ανέφερε :

«Δεν πίστευαν πολλοί ότι θα έρθω αλλά εγώ είμαι επαναστάτρια.. Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω σε αθλητικό ραδιόφωνο καθώς δεν έχω καμία σχέση με τον αθλητισμό. Είμαι πάντως Παναθηναϊκός, το έχω δηλώσει αυτό και είχε γίνει χαμός στα καλλιστεία τότε, είμαι φίλη του Παναθηναϊκού και δεν τον συγκρίνω με καμία άλλη ομάδα. Αν ήμουν Θεσσαλονίκη ίσως να ήμουν ΠΑΟΚ, δεν ξέρω και άλλες ομάδες άλλωστε από εδώ. Στοίχημα; Όχι δεν έχω παίξει ποτέ και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται εντυπωσιακό ότι με την κρίση τώρα, ο κόσμος παίζει τα λεφτά του στο στοίχημα»

Συνεχίζοντας τόνισε επίσης :

«Είμαι ήδη καιρό εδώ, έχω ξεμείνει στην Θεσσαλονίκη, είναι όμορφα εδώ. Όλος ο κόσμος μου φέρεται όμορφα και περνάω καλά, μου αρέσει η Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι να κάτσω κι άλλο»

Για τις φήμες ότι έχει σχέση με κάποιον ποδοσφαιριστή :

«Το έχω ακούσει κι εγώ αλλά δεν ισχύει. Δεν ξέρω από που διαρρέουν αυτά και γιατί, δεν έχω σχέση με κανέναν ποδοσφαιριστή, δεν ισχύει τίποτε. Δεν έχω φιλικές, ούτε ερωτικές σχέσεις με κάποιον ποδοσφαιριστή, μπορεί να συνάντησα κάποιους έξω αλλά μέχρι εκεί, τίποτε άλλο. Κρέσιτς; Δεν τον γνωρίζω καν. Σηφάκης; Τον συνάντησα σε ένα μαγαζί αλλά προς Θεού δεν θέλω να δημιουργηθούν ίντριγκες για αυτό, ειλικρινά. Μαλεζάς; δεν τον ξέρω και αυτόν. Πάντως δεν έχω πρόβλημα να γνωρίσω και να κάνω παρέα τον οποιονδήποτε, άκουσα επίσης ότι ο Γκοβού ήρθε στο μαγαζί που τραγουδούσα αλλά δεν τον γνώρισα. Τον Σισέ όμως τον είδα με την φουστανέλα σε φωτογραφίες, μια χαρά ήταν. Φυσικά οι κοπλεξικοί και οι περίεργοι τον παρεξήγησαν, δεν έχει σημασία τι φοράς, αν ξέρεις ποιος είσαι ότι και να βάλεις θα είσαι πάλι 100% άντρας. Και στρινγκάκι να βάλεις δεν έχει σημασία, ο Μπέκαμ άλλωστε είπε ότι ποδοσφαιριστής χωρίς στρινγκ είναι στρατιώτης δίχως όπλο, έτσι δεν είναι;»

Συμπλήρωσε επίσης :

«Στην Ελλάδα πάντως πολλοί τα παρεξηγούν όλα, οι Έλληνες είναι συντηρητικοί με την κακή έννοια, υπάρχει τεράστια υποκρισία στην Ελλάδα. Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα τα κάνουν οι πολιτικοί και όμως μόνο την Τζούλια κατακεραυνώνουν»

Σε ερώτηση αν γνώρισε τον δήμαρχο της πόλης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, είπε :

«Είχα την τιμή να γνωρίσω τον κ. Μπουτάρη, ευγενέστατος άνθρωπος, ακομπλεξάριστος, επαναστάτης, είναι συμπαθέστατος. Μιλήσαμε μάλιστα και για μια εκπομπή στην δημοτική τηλεόραση, θα συναντηθούμε πάλι μέσα στην εβδομάδα για να το συζητήσουμε. Είναι αξιολάτρευτος άνθρωπος ο κ. Μπουτάρης, θα μπορούσα άνετα να κάνω παρέα μαζί του, είναι καλοσυνάτος και σοφός, δεν είχε ύφος, ξέρει ποιος είναι»

Ειδικότερα για την πιθανότητα συνεργασίας με την δημοτική τηλεόραση :

«Δεν ξέρω λεπτομέρειες ακόμη, μια απλή κουβέντα έγινε, μπορεί να μην γίνει τίποτε. Αν όμως πάνε καλά τα πράγματα ίσως καθήσω περισσότερο στην Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσα να κάνω μια εκπομπή όπως η Μενεγάκη ή ακόμη και η Αννίτα, δεν είναι σίγουρο ακόμη αλλά εγώ είμαι διατεθιμένη να ξυπνώ και χαράματα για την δουλειά. Μπορώ επίσης να κάνω ένα καθημερινό όπως η Τατιάνα ή και ένα talk show, ακόμη και μια πολιιτκή εκπομπή, όλα μπορώ να τα κάνω»

Μιλώντας για την πορεία της έως τώρα ανέφερε :

«Την Τζούλια την μάθαμε όλοι μέσα από τα καλλιστεία και το σκάνδαλο με την ξυνίλα, αυτό μάλλον μου κόστισε την πρωτιά τότε, με έμαθε όμως όλη η Ελλάδα. Οι ταινίες στην συνέχεια ήταν μια παρένθεση στην καριέρα μου αλλά ότι και να λένε για μένα δεν με νοιάζει, ξέρω ότι εκτίθεμαι. Τις ταινίες τις έκανα για τα χρήματα, το έχω πει άλλωστε, και με έχει κουράσει πια αυτή η ιστορία, δεν έχει κάνει ή θα κάνει μόνο ταινίες, η Τζούλια έκανε και κάνει πολλά πράγματα και δεν είναι όπως θέλουν να την παρουσιάζουν κάποιοι κομπλεξικοί. Πάντως εγώ ότι και να κάνω δεν κρύβομαι ποτέ, είναι φανερό όμως ότι αισθάνονται μειονεκτικά απέναντι μου και για αυτό θέλουν να με προσβάλουν συνέχεια»

Εξηγώντας περαιτέρω τον αντίκτυπο των ταινιών είπε :

«Υπάρχουν δυστυχώς πολλά ταμπού στην Ελλάδα, δεν σκέφτηκα όμως τις αντιδράσεις, οι ίδιες θα ήταν πάντως αν πήγαινα να τραγουδήσω στο μέγαρο Μουσικής. Δεν μπορώ να πω ότι έχω μετανοιώσει, η αλήθεια είναι ότι έχω μετανοιώσει για κάποιες κινήσεις σε προσωπικό επίπεδο, που αν ήταν διαφορετικές ίσως οι επαγγελματικές κινήσεις στην συνέχεια να ήταν άλλες. Δεν μου αρέσει όμως να μετανοιώνω γιατί έτσι αναιρώ την Τζούλια και δεν το θέλω αυτό»

Συνεχίζοντας την «αυτοκριτική» της η Τζούλια Αλεξανδράτου τόνισε :

«Δυστυχώς πάντως είναι κατάρα να είσαι η πιο διάσημη γυναίκα στην Ελλάδα αλλά παράλληλα, αυτό είναι ακριβώς ότι μου χρειάζεται και με βοηθά για να κάνω την δουλειά μου και να βγάζω χρήματα. Δεν κάνω οτιδήποτε για να γίνω καραγκιόζης, ούτε είμαι ψώνιο που θέλει ο κόσμος να μιλά για αυτήν. Αυτό που ήθελα πάντα ήταν να είμαι ανεξάρτητη και να έχω χρήματα να ζω χωρίς να έχω ανάγκη κανένα. Έφυγα στα 17 μου από το σπίτι με 5.000 ευρώ στην τσέπη και έτσι ξεκίνησα την πορεία μου. Έχω κάνει και χορό, και μουσική και φωνητική με μεγάλους δασκάλους, σπούδασα και διοίκηση επιχειρήσεων, έκανα και μόντελινγκ (το οποίο όμως δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα)»

Ερωτηθείς αν έχει σχέση αυτή την εποχή, η Τζούλια είπε :

«Δεν έχω σχέση αυτόν τον καιρό, δεν με ενδιαφέρουν οι άντρες και δεν με αφορούν, το μυαλό μου είναι αλλού αυτή την εποχή. Ξέρεις, λόγω του ότι είμαι αυτή που είμαι οι άντρες φοβούνται να έρθουν σπίτι μαζί μου, νομίζουν ότι έχω κάμερες. Η αλήθεια είναι πως έχω κάμερες αλλά όχι για να τα βγάλω όλα στην δημοσιότητα, να το ξέρουν λοιπόν όσοι ήρθαν ότι τους έχω (γέλια). Έλεγε ο Κανάκης «Τζούλια, υπάρχει και σεξ χωρίς κάμερες» αλλά εγώ θέλω τις κάμερες. Καλά είναι δυνατόν να μην με προσεγγίζουν επειδή νομίζουν πως έχω κάμερες παντού;»

Συνεχίζοντας είπε επίσης :

«Δεν μπορούν οι άντρες μαζί μου, τρέμουν την βαριά δημοσιότητα που με κυνηγά. Για να είμαι με κάποιον πρέπει να ερωτευτώ σφόδρα, όταν συμβαίνει αυτό τα παρατάω όλα. Έχω ερωτευτεί 3 φορές έτσι και έκανα σχέση, προτιμώ τις μακροχρόνιες σχέσεις, δεν μπορώ τις αρπαχτές, προτιμώ να φάω μακαρόνια παρά να κάνω την πράξη απλά για να την κάνω»

Επειδή υπήρξαν πολλές απορίες και ερωτήσεις ακροατών για την σχέση της με τους άντρες, η Τζούλια ανέφερε επίσης :

«Οι άντρες δίπλα μου νοιώθουν μειονεκτικά, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτό που είναι η Τζούλια αλλά δεν είναι έτσι, ένα κοριτσάκι είμαι κι εγώ, μια γυναίκα με ανάγκες αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι τρέμουν όταν είναι μπροστά μου. Λόγω της δημοσιότητας πάντα είχα θέμα με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, είμαι αυτόνομος άνθρωπος εγώ και όπως λέει και η Βανδή «περνώ και μόνη μου καλά». Στην φάση που είμαι δεν μπορώ να κάνω ούτε σχέση, πόσο μάλλον οικογένεια, με όλα αυτά που συμβαίνουν, απλά δεν γίνεται. Δεν είμαι σε φάση τώρα, η προηγούμενη σχέση μου με πήγε πίσω και δεν θέλω τώρα»

Για το ΣΔΟΕ :

«Έχω άριστη σχέση με το ΣΔΟΕ, έρχονται σε κάθε μου εμφάνιση αλλά έγω έχω όλα τα χαρτιά, είμαι νομιμότατη. Κάνω κανονικά την δήλωση μου και όλα είναι ΟΚ»
Για τους «τίτλους» που της έχουν προσάψει κατά καιρούς και τις ταμπέλες που την συνοδεύουν :

«Όλα αυτά είναι για τους ηλίθιους και μόνο, δεν μετανοιώνω όπως είπα, σίγουρα στενοχωρέθηκα για μερικά, όπως τότε με την γκριμάτσα αλλά ήταν άδικο και ο κόσμος το είδε. Δεν έχω κάνει κάποιο έγκλημα, ούτε λήστεψα ποτέ κανένα και δεν περίμενα σε μερικές φάσεις να γίνει τόσος ντόρος. Σίγουρα τα χρήματα ήταν καλά και άξιζε ο κόπος αλλά πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις, δεν μπορείς να σταματήσεις. Προσωπικά πάντως δεν βλέπω ως εξτρίμ όσα έκανα ενώ στην πραγματικότητα είμαι ένα άλλο κορίτσι και όχι αυτό που βγάζουν τα κανάλια. Ποτέ δεν ήμουν ξινή, ούτε χοντρή, ούτε πατσαβούρα και ίσως για αυτό πολλοί με λένε «π....α», πάντως καλύτερα να με λένε «π....α» παρά χοντρή, είναι το χειρότερο μου, δεν θα το άντεχα αυτό»

Ακολούθως η Τζούλια αποκάλυψε ότι :

«Δεν με έχει αγαπήσει κανείς, το έχω δει στην πορεία αυτό. Ίσως φταίω και αεγώ πάντως, δεν μπορώ να πω το αντίθετο. Σεξουαλικά και εννοώ μηχανικά τώρα, οι άνδρες δεν ανταποκρίνονται σε μένα, το σύστημα κάτω δεν λειτουργεί, με βλέπουν και τρέμουν δεν μπορούν. Δεν μπορούν να μου κάνουν έρωτα οι άντρες, δεν λειτουργούν μαζί μου απλά, φταίω κι εγώ σε αυτό αλλά έχω πάνω από ένα χρόνο να έρθω σε οργασμό με άντρα, είμαι μια ανέραστη πλέον. Θέλω να μιλάω ελεύθερα για αυτό και πιστεύω ότι πρέπει όλες οι γυναίκες να υπερασπίζονται τον οργασμό τους. Ξέρεις και στην ταινία, οι 2 μαύροι δεν είχαν στύση, κόμπλαραν και αυτοί μπροστά στην Τζούλια».

Σε ερώτηση ποιος τύπος άντρα την συγκινεί, ανέφερε :

«Δεν έχω τύπο άντρα, μπορώ να ερωτευτώ τον οποιονδήποτε. Από τους άντρες θέλω μόνο ειλικρίνεια, αισθήματα, τρόπους και ευγένεια, αν θέλω να κάνω σεξ υπάρχουν και μηχανήματα»

Αναφερόμενη στα μελλοντικά της σχέδια είπε :

«Σε λίγο θα έρθει το Big Julia... ένα reality στο internet με μια κάμερα που θα με ακολουθεί και θα καταγράφει τα πάντα. Όπως στο big brother, θα είμαι σπίτι μου και με ένα αντίτιμο θα μπορούν να βλέπουν ότι κάνω κάθε στιγμή σε όλο το σπίτι. Θα μπορούν να τα βλέπουν όλα, για παράδειγμα αν θέλω να τηγανίσω ψάρια ή να τηγανίσω κανένα άντρα, θα το βλέπουν μέσω internet».

Σε ερώτηση για τον Ηλία Ψινάκη :

«Ήταν και ο Ηλίας μια παρένθεση στην ζωή μου, είχαμε πολύ καλή σχέση, τον αγαπώ και με αγαπά. Μέναμε ώρες μαζί και περνούσαμε όμορφα, δεν ήταν τίποτε fake μαζί του, ο Ηλίας είναι ο πιο ευγενικός άντρας που έχω συναντήσει στην ζωή μου, είναι 100% άντρας»

Για τα όνειρα της :

«Μικρή δεν ήθελα να γίνω τίποτε, ήξερα πάντα κατά βάθος ότι το να είσαι η Τζούλια είναι από μόνο του ένα επάγγελμα».

Για την «δράση» της στην Θεσσαλονίκη :

«Θα αρχίσω εμφανίσεις σύντομα στην Λεωφόρο και αυτό το διάστημα κάνω κάποιες guest εμφανίσεις σε διάφορα club, θα μου άρεσε επίσης να τραγουδήσω στο μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης»

Κλείνοντας, η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε 3 ευχές :

«Να μπορούσα να άλλαζα το μυαλό κάποιου. Να είμαι πάντα ευτυχισμένη και υγιής. Να συνεχίσω να δουλεύω, να κάνω πράγματα, να ζω...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: