Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Δασκαλάκης : «Και ποιoς δεν θα ‘θελε να παίξει στον Άρη»

Το όνομά του είναι το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο. Έχει ακουστεί έντονα ότι ο Άρης ενδιαφέρεται να τον εντάξει τη νέα χρονιά στο δυναμικό του. Είναι 29 ετών, αλλά έχει δέκα χρόνια εμπειρίας στη Super League. Ο λόγος για τον Σήφη Δακασκάλη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ο…. «Νο1» του Εργοτέλη και από την Κρήτη μίλησε αποκλειστικά στο Αθλητικό Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Revolution».
Τι είπε ο 29χρονος τερματοφύλακας για τον Εργοτέλη, τον Άρη και για τους φίλους του, Μιχάλη Σηφάκη και Βασίλη Κουτσιανικούλη….

«Φέτος στον Εργοτέλη μας έλειψε ένα δυνατό αποτέλεσμα, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, για να κοιτάξουμε ψηλότερα. Απομένουν τρεις αγώνες και θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε για να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα».
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή: «Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος. Είναι σημαντικό και θέλουμε να το κερδίσουμε. Βέβαια και ο Ηρακλής το θέλει και θα τα παίξει όλα για όλα διότι βλέπουμε πως η βαθμολογία είναι σε κρίσιμο σημείο».
Για την παρουσία του κόσμου: «Την πίεση του κόσμου, η αλήθεια είναι, ότι δεν την έχουμε. Έχουμε την οικογενειακή στήριξη και το οικογενειακό κλίμα και ο πρόεδρος είναι εντάξει απέναντί μας. Το μόνο που λείπει από τον Εργοτέλη είναι αυτό. Δεν έχουμε την «καυτή» έδρα που θα πεις πως η παρουσία του λαού θα μας επηρεάσει για να κερδίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Όλα κρίνονται από εμάς και σε τί ημέρα θα βρεθούμε εμείς οι ποδοσφαιριστές».
Για τον ίδιο: «Από τη στιγμή που άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο πάντα έβαζα στόχους μεγαλύτερους. Είναι στα υπόψην μου το βήμα παραπάνω. Είμαι ευχαριστημένος στον Εργοτέλη αλλά θέλω μετά από 10 χρόνια στην Σούπερ Λιγκ να κάνω το βήμα παραπάνω και είναι ένα καλό timing».
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Άρη: «Και εγώ από τα Μέσα μαθαίνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Στον Άρη είναι και ο Μιχάλης (σ.σ.: Σηφάκης) που μεγαλώσαμε ποδοσφαιρικά μαζί. Θα με ενδιέφερε πολύ να αγωνιστώ με την φανέλα του Άρη, όπως άλλωστε και κάθε ποδοσφαιριστή».
Για τον Μιχάλη Σηφάκη: «Με τον Μιχάλη μεγαλώσαμε μαζί, είχαμε όμως διαφορετική πορεία. Αυτός είχε τις ευκαιρίες και ο καθένας βρήκε τον δρόμο του. Πέρασε από μια τρικυμία στον Ολυμπιακό. Ότι γίνεται, γίνεται για καλό. Επέστρεψε δυνατότερος και στον Άρη νιώθει καλά. Ο Μιχάλης είναι παράδειγμα».
Για τους Έλληνες τερματοφύλακες: «Υπάρχουν καλοί Έλληνες τερματοφύλακες αλλά δεν μας εμπιστεύονται. Μπορεί και να εγώ αν δεν τραυματιζόταν ο τότε τερματοφύλακας του Εργοτέλη να μην έπαιζα, να μην υπήρχα στον χάρτη. Όταν δουλεύεις όμως οι ευκαιρίες σου δίνονται. Υπάρχει ταλέντο. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες προπονητές τερματοφυλάκων και πρέπει να δοθεί βάρος σε αυτό το κομμάτι».
Για την προοπτική να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος: «Είναι έντονα στο μυαλό μου η Εθνική. Πίστευα φέτος να μου δοθεί μία ευκαιρία. Είχα μια δικαιολογία ότι δεν παίρνουν παίκτες από μικρότερες ομάδες. Κλήθηκε όμως ο Κωσταντόπουλος από την Κέρκυρα, οπότε ελπίζω και εγώ ότι θα έρθει η σειρά μου».
Για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη: «Ο Βασίλης έκανε το μπαμ με την μεταγραφή του σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Πρέπει όμως να προσεχθεί διαφορετικά. Είναι ένα ιδιαίτερο παιδί. Έχουμε καλές σχέσεις. Πριν από κάθε παιχνίδι πάντα πήγαινα και του μιλούσα γιατί ένιωθα ότι τον βοηθούσα έτσι. Θέλει μια διαφορετική προσέγγιση. Τώρα βλέπουμε ότι πήρε κάποια παιχνίδια στα πόδια του και πήρε ξανά τα πάνω του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: