Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Αρίας-"Πρωταθλητές... στα πλέι οφ"

Την αισιοδοξία του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ εξέφρασε ο Αρίας, σχολιάζοντας ότι αυτή η προοπτική δεν είναι αυταπάτη.
"Πρωταθλητές... στα πλέι οφ"
Αναλυτικά όσα είπε στο "Sport 103":
Για τις εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη: "Για εμένα ήταν μια έκπληξη η Θεσσαλονίκη. Συνάντησα ανθρώπους που με "αγκάλιασαν" και τους ευχαριστώ για αυτό. Σε ότι αφορά την ομάδα ήταν μια έκπληξη για εμένα. Έχω μείνει άφωνος με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Είναι κοντά στην ομάδα σε όλα τα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ".
Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ: "Ήταν κάτι πολύ δυσάρεστο, δεν αισθάνομαι ωραία για αυτό. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βάλει τα δυνατά του στους δύο αγώνες με την ΑΕΚ για να πανηγυρίσει όλος ο κόσμος, όπως και η ομάδα. Τώρα κοιτάμε μπροστά και πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Είχαμε ένα δυνατό αντίπαλο, ο οποίος φάνηκε μέσα στο γήπεδο ότι είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι. Οι παίκτες της ΑΕΚ κάλυπταν όλες τις γραμμές, όμως δεν επαναπαύτηκαμε. Κάναμε τα πάντα, αλλά, δυστυχώς δεν ήρθε το καλό αποτέλεσμα, αν και εμείς είχαμε όλη την καλή διάθεση να περάσουμε στον τελικό".
Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από τον αποκλεισμό: "Ήταν κάτι το οποίο μας στεναχώρησε. Από εκεί και πέρα οι μέρες περάσαν και τώρα κοιτάμε τα πλέι οφ. Μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση για αυτό το λόγο η ομάδα πλέον σκέφτεται μόνο αυτό και αφήνει πίσω τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ. Δεν είναι αυταπάτη ότι μπορεί η ομάδα να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ".
Για την προσωπική του απόδοση: "Δεν μπορώ να πω ότι όλο αυτό είναι ο εαυτός μου. Ελπίζω από εδώ και πέρα να παίξω παραπάνω και μπορώ να δώσω ακόμη περισσότερα. Η συνεργασία με τους παίκτες εντός και εκτός γηπέδων με βοηθάει πάρα πολύ ώστε να γίνομαι καλύτερος".
Για το αν τον βοηθάει ότι στην ομάδα έχει πολλούς Λατίνους παίκτες: "Φυσικά με βοηθάει και πάνω απ' όλα είναι σημαντικό για την επικοινωνία. Μπορώ να μάθω εύκολα πράγματα, που αν δεν μιλούσαν πολλοί δεν θα μπορούσα να τα καταλάβω".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: