Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τα υπόλοιπα, άλλου ...Παππά ευαγγέλιο!

Ο Παππάς έβαλε 2,3 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ για πληρωμές και ο δρόμος για την αδειοδότηση ανοίγει. Για τα υπόλοιπα χρήματα, πάντως, θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη κι άλλοι ...Παππάδες!
Τα υπόλοιπα, άλλου ...Παππά ευαγγέλιο!
Τα πρώτα χρήματα που τους είχαν υποσχεθεί οι διοικούντες την ΑΕΚ είδαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι είχαν μείνει απλήρωτοι για μήνες… Έτσι απ’ ό,τι φαίνεται το πρόβλημα με την αδειοδότηση οδεύει προς τη λύση του.
Από εκεί και πέρα, όμως, τι γίνεται; Ιδού το ερώτημα...
Γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του σκύλου, τα λεφτά τα έβαλε ο Παππάς και είναι και τα τελευταία! Ο εκ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ φέρεται έτσι και αλλιώς να έχει ξενερώσει με τα της ΑΕΚ και όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε πως κατά πάσα πιθανότητα αυτά τα λεφτά που έδωσε για να πληρωθούν οι παίκτες, θα είναι η τελευταία προσφορά του προς την ομάδα!
Πάντως, τελευταίο ή όχι, ο Παππάς τα έβαλε τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο Νίκος Νοτιάς έχει αποφασίσει κι αυτός να προσθέσει το κατιτίς από την τσέπη του, ώστε να ξεπεραστούν τα άμεσα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ. Ίσως να περιμένει τους παλιούς μετόχους...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: