Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…

Η εβδομάδα που ξεκινάει για τον Ηρακλή είχε μεταφερθεί από την πλευρά της διοίκησης στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πώς είναι η «καθοριστική». Ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, παιχνίδι ιδιαιτέρως σημαντικό από βαθμολογικής άποψης , αφού η ισοπαλία αλλά κυρίως η νίκη διασφαλίζουν την ομάδα. Ταυτόχρονα, όμως, η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη ημερομηνία όσον αφορά την αδειοδότηση για την επικύρωση της συμμετοχής της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περιόδου ξεκινάει ουσιαστικά από σήμερα.
Απομένουν λίγες μέρες ακόμη, όπως υποστηρίζουν χαρακτηριστικά στην ΠΑΕ, προκειμένου να διευθετηθούν αρκετά θέματα, προκειμένου να είναι «οκ» η ΠΑΕ. «Υπάρχουν υποθέσεις που πρέπει να βάλουμε σε μία τελική κατάσταση», είπε χθες αργά το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης.
Η επικύρωση της συμφωνίας με τον Σάββα Κωφίδη, η επικοινωνία και ο διακανονισμός των δόσεων με το δικηγόρο του Γιώργου Ιωαννίδη, οι τελικές συζητήσεις με τους Τούμα και Μπόσνιακ (σ.σ. αναμένεται παράλληλα και η έλευση του Σουηδού στη Θεσσαλονίκη και να αποσταλεί η υπογραφή του Κροάτη από την Κίνα), καθώς επίσης και η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τους Μάρτος και Βούκοβιτς είναι ορισμένες μόνο από τις υποθέσεις και τα θέματα, που θα πρέπει να τακτοποιήσουν στην ΠΑΕ Ηρακλής αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης.
Βέβαια, θα πρέπει να υπενθυμισθεί ότι υπάρχει και μία διορία δυο εβδομάδων, αλλά καλό θα είναι να «τελειώσει» όσο το δυνατό πιο σύντομα αυτή η υπόθεση για την ΠΑΕ, προκειμένου να μη θυμίσει σε τίποτα ο σχεδιασμός την περσινή χρονιά. Άλλωστε, πέρσι έγιναν όλα την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, κάτι που στοίχισε κυρίως όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: