Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σκέψεις για αρθροσκόπηση στον Πρίττα

Αρχικά για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αποφασίστηκε να περιμένει να ολοκληρωθεί η χρονιά παίζοντας με ενοχλήσεις και να κάνει επέμβαση το καλοκαίρι. Αυτή η σκέψη φαίνεται πως εγκαταλείπεται και στην εξέταση της Δευτέρας που θα έχει με τον γιατρό του Άρη Βαγγέλη Πανταζή όλα δείχνουν ότι θα αποφασιστεί να γίνει άμεσα αρθροσκόπηση και να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου ενάμισι.

Με άλλα λόγια και εφόσον ανάψει το πράσινο φως για την αρθροσκόπηση ο Πρίττας θα χάσει τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά και αυτά των πλέι οφ σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να μπει στην πεντάδα.

Από κει και πέρα, σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά και η κατάσταση του Μιχάλη Σηφάκη. Ο διεθνής γκολκίπερ υποφέρει από ένα οστικό οίδημα στο γόνατο, τραυματισμός που θέλει τον χρόνο του για να περάσει. Το πιθανότερο είναι ο διεθνής τερματοφύλακας να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και θεραπείας που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 3 εβδομάδες, περιμένοντας να δώσει το παρών στα πλέι οφ, εφόσον προκριθεί τελικά ο Άρης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: