Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Στα άκρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στα άκρα θα φτάσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν δεν εκδικαστεί και σήμερα η υπόθεση για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ, από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα στείλει σήμερα στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας τον νομικό εκπρόσωπο της, Αχιλλέα Μαυρομάτη, για να πιέσει να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση και όχι την Πέμπτη, έτσι ώστε σε περίπτωση τιμωρίας δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, να μην πέσει πάνω σε αγώνα των πλέι οφ.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αγωνιστεί χωρίς κόσμο σε αγώνα των πλέι-οφ, θα υπήρχε μεγάλη οικονομική ζημιά στην ομάδα, καθώς δεν θα είναι δυνατό να εκδώσει το πακέτο τριών εισιτηρίων για τους αγώνες αυτούς.

Η ΠΑΕ είναι δυσαρεστημένη με την στάση της Σούπερ Λίγκας και του Πατρίκ Κομνηνού και περίμεναν διαφορετική αντιμετώπιση, όσον αφορά την υπόθεση τους. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απόφαση και σήμερα η διοίκηση αναμένεται να βγάλε ανακοίνωση που θα στρέφεται κατά πάντων.

Κανονικά η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 17:00, με κύριο θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Η απαιτούμενη απαρτία έχει εξασφαλιστεί και δεν υπάρχει θέμα αναβολής της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι ανοικτή στην πλατιά μάζα φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Επίσης, θα υπάρξει και το θέμα της αδειοδότησης του «Δικέφαλου του Βορρά», με τον φάκελο να είναι έτοιμος να σταλεί στην ΕΠΟ τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: