Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ – Χάβος ανάμεσα σε πατρίδα και οικογένεια!

Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και οι προπονητές σιγά-σιγά κάνουν κι αυτοί τα πλάνα τους όπως και οι πρόεδροι των ομάδων. Αρκετοί από αυτούς προσπαθούν να “διαβάσουν” το σκεπτικό της διοίκησης για να μάθουν εάν θα βρίσκονται και την επόμενη χρονιά στο “τιμόνι” της ομάδας.
Και αν καταλάβουν πως ο πρόεδρος έχει ανοίξει το συρτάρι για να βγάλει τη λίστα με τα ονόματα υποψηφίων να αρχίσουν ένα νέο σχεδιασμό, τότε αρχίζουν να “πακετάρουν” για να είναι έτοιμοι για άλλες πολιτείες.

Σε μία τέτοια κατάσταση βρίσκεται και ο Μάκης Χάβος. Σίγουρα, το πρώτο πράγμα που τον απασχολεί είναι ο ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. Αλλά την ίδια ώρα δεν γίνεται να μην σκέφτεται και το δικό του μέλλον.

Ήδη, ο Πανσερραϊκός τον έχει “βάλει στο μάτι” και μαζί με τον Νίκο Παπαδόπουλο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα για τον άνθρωπο που με τις ευλογίες της διοίκησης θα επιχειρήσει να επαναφέρει την ομάδα στη Superleague.

Όσο για τον ίδιο; Επαναλαμβάνουμε πως πρώτο του μέλημα είναι ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να επιστρέψει στα προκριματικά. Και αμέσως μετά πάλι τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο δικέφαλος.

Αλλά ακόμα και τώρα ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν έχει καταλήξει τι θα προκύψει στο σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Σίγουρα, πάντως, θα δεχτεί πίεση να βρει πιο καταξιωμένο προπονητή.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο ΠΑΟΚ ψάξει στην ευρωπαϊκή αγορά για τεχνικό, ο Χάβος δεν θα τα βάψει μαύρα. Είτε θα μετακομίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, είτε θα ψάξει για ομάδα της Superleague ή της Football League με έδρα της Αθήνα. Διότι, εκεί είναι και η οικογένεια του...

Σάκης Ρεκουντίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: