Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ήταν… «βασίλισσα»!

Μετά τη νίκη της Βέροιας επί του Ιωνικού με 2-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, η «βασίλισσα του Βορρά» κερδίζει πόντους για την αποφυγή των πλέι άουτ, την ώρα που οι «κυανόλευκοι» φαίνεται να βρίσκονται σε δύσκολη θέση...

Οι Πειραιώτες, γνώρισαν την ήττα με 2-1 από την ομάδα της Μακεδονίας και πλέον βρίσκονται στη ζώνη των πλέι άουτ, κατέχοντας την 14η θέση και μετρώντας 30 βαθμούς. Από τη μεριά τους, οι γηπεδούχοι με αυτό το τρίποντο ελπίζουν σε αποφυγή των… έξτρα αγώνων.

Μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με τον Βεργώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τομάς στο 61’.

Ο Σαϊτιώτης πάντως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 77’ ξαναέδωσε το προβάδισμα στη Βέροια, αλλά και τους τρεις πόντους, αφού το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Καπίας, Τσιάτσιος (69' Καλογέρης), Βεργώνης, Καλτσάς (69' Μιχαλόπουλος), Μπλαζέφσκι, Σαϊτιώτης, Μπαργκάν (25' λ.τ Διαμαντόπουλος).

Ιωνικός (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θεοδωρόπουλος, Χατζής, Λαπρόπουλος, Ανυφαντάκης, Καπράνας (54' Χατζηγιαννακός), Δελήμπασης, Μανιάτης (80' λ.τ Μιχαήλ), Πασάς, Βλάχος, Κυπριανού (37' Άλβες), Τομάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Χαρίστης (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Mπαργκάν, Αουρέλιο, Καλί - Τομάς, Χατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: