Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Η Σύλβια ζητάει 78.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ για τον Μίλιεβιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Folkbladet.de», η σουηδική Σύλβια, αξιώνει από τον ΠΑΟΚ 78.000 ευρώ για την απόκτηση του Κριστιάν Μίλιεβιτς.

 Ο νεαρός Σέρβος, που έχει καταβολές από τη Σουηδία, συνεχίζει τώρα την καριέρα του στη Μπρέσια, αλλά προτού έρθει στον ΠΑΟΚ είχε δοκιμαστεί και στη σουηδική Σύλβια.

Ο πρόεδρος της σουηδικής ομάδας, Πέλε Πίπερ, με δηλώσεις του, αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει στη Σύλβια, 78.000 ευρώ για την απόκτηση του Μίλιεβιτς.

«Ο ΠΑΟΚ μας χρωστάει 700.000 σουηδικές κορόνες (78.000 ευρώ), λεφτά που είναι πάρα πολλά για εμάς. Όταν υπέγραψε το ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, εμείς είχαμε επιλεχθεί για να πάρουμε μία «επιδότηση» αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμα λεφτά από την ελληνική ομάδα. Τώρα τον πούλησαν στην ιταλική Μπρέσια και η Σύλβια έχει ποσοστό μεταπώλησης. Συνολικά είναι 78.000 ευρώ» δήλωσε ο πρόεδρος της Σύλβια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίλιεβιτς από τη μέρα που έγινε επαγγελματίας στον ΠΑΟΚ, επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα, έμεινε ελεύθερος και τελικά πήγε στη Μπρέσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: