Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

«Καλύτερη Μίλαν χωρίς Ζλάταν»

Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η Μίλαν με την τιμωρία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αφού σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ο Σουηδός αποτελεί «βάρος στην πλάτη» των Ροσονέρι.
Η Μίλαν αντιμετωπίζει στις 21.45 την Παλέρμο στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα», ματς στο οποίο ο 29χρονος επιθετικός θα εκτίσει την πρώτη από τις τρεις αγωνισικές της τιμωρίας του μετά το χτύπημα στον Ρόσι της Μπάρι. «Η Μίλαν θα πρέπει να είναι χαρούμενη, αφού η απουσία του θα είναι πλεονέκτημα για αυτούς» ήταν η τοποθέτηση του 69χρονου. «Στα τελευταία παιχνίδια, ο Σουηδός ήταν βάρος στην πλάτη τους» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια του προέδρου των Ροζανέρι να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει του ματς, καθώς πριν λίγες μέρες είπε ότι ο ιδιοκτήτης της Μίλαν και πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπελρουσκόνι, «ξέρει περισσότερα από ποδόσφαιρο παρά από πολιτική». Οι δύο ομάδες παίζουν μαζί και στα ημιτελικά του Coppa Italia, στις 20 Απριλίου το πρώτο ματς στο Μιλάνο και στις 11 Μαΐου στην Σικελία το δεύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: