Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Μόνο δύο έβαλε η «Μπάρτσα»…

Είδηση δεν είναι ότι «έκρυψε» και πάλι την μπάλα, ούτε ότι πήρε μία ακόμη νίκη. Είδηση θα ήταν μονάχα αν αυτή η ομάδα έχανε! Οπότε, ας συμβιβαστούμε με κάτι άλλο: Μόνο δύο γκολ έβαλε η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Χετάφε (2-1) και, σαν να μην έφτανε αυτό, δέχθηκε και ένα από τους Μαδριλένους στο «Καμπ Νου», στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Primera Division.

Οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν στις 27 συνεχόμενες νίκες, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία τους.

Με μπλουζάκια που έφεραν μηνύματα στήριξης προς τον Αμπιντάλ εμφανίστηκαν οι παίκτες των δύο ομάδων πριν την έναρξη του ματς.

Οι γηπεδούχοι, σαφώς επηρεασμένοι ψυχολογικά από το πρόβλημα υγείας του συμπαίκτη τους δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένοι ώστε να στείλουν την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα και λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, η άμυνά τους ολιγώρησε και δέχθηκε γκολ (Μανού 88').

Έτσι, με ένα φανταστικό τέρμα από τον Ντάνι Άλβες στο 17’ κι άλλο ένα από τον Μπόγιαν Κρκιτς στο 50’, πήρε ακόμη ένα «τρίποντο» και αύξησε την απόστασή της στους οκτώ βαθμούς από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Ατλέτικο, στο ντέρμπι της πρωτεύουσας της Ισπανίας.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Βίκτορ Βαλντές, Ντανιέλ Άλβες, Πικέ, Γκαμπριέλ Μιλίτο, Αντριάνο, Μαστσεράνο, Τσάβι, Ινιέστα (81΄ Αφελάι), Μέσι, Βίγια (89΄ Γέφρεν), Μπόγιαν (67΄ Κεϊτά).

Χετάφε: Κοντίνα, Βίκτορ Σάντσεθ, Κάτα Ντίας, Μαρκάνο, Μιγκέλ Τόρες, Μπόρχα Φερνάντεθ, Κασκέρο (60΄Μίκου), Παρέχο (75΄ Παράντα), Μανού ντελ Μοράλ, Αλμπίν, Αριθμέντι (67΄Σαρντινέρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: