Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

«Οι παίκτες μας δεν φορούν φούστες»

«Η πρώτη φιέστα ξεκινά από τη Λευκωσία», ήταν η ατάκα  του πρόεδρου της ΠΕΦΟ Λευκωσίας, Άντρου Σαββίδη που ξεσήκωσε τον κόσμο στην εκδήλωση που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18/03) για να μαζευτούν χρήματα για τον Ερασιτέχνη, αλλά και για να πανηγυριστεί η κατάκτηση του 38ου τίτλου. Βέβαια, άλλος ήταν που έκλεψε την παράσταση. Ο λόγος για τον Τάσο Μητρόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι «εμείς έχουμε παίκτες που δεν φορούν φούστες!» ενισχύοντας κατά την γνώμη του το πόσο δίκαια κατακτά ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Γιάννης Μώραλης, ενώ το «παρών» αναμενόταν να δώσει και ο Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να παραβρεθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερα από 1500 ευρώ μαζεύτηκαν από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» και θα δοθούν στον ερασιτέχνη.  Αξίζει να σημειωθεί ότι μίλησε ο Δ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, κύριος Μώραλης,  ο οποίος έκανε έναν μίνι-απολογισμό της σεζόν. 

«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με όσο μεγαλύτερη διαφορά γίνεται. Θα δούμε αν οι άλλες ομάδες στα επόμενα χρόνια αν μπορούν να μας ανταγωνιστούν», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Μώραλη που συνέχισε τονίζοντας ότι: «μέσα επικοινωνίας των αντιπάλων μας προέβαλαν με υπερβολικό τρόπο την είσοδο κάποιων, λίγων, οπαδών μας στο 95', αλλά δεν κάνουν το ίδιο όταν οι οπαδοί των ομάδων τους κάνουν ακόμη χειρότερα. Ό,τι και να πουν εμείς έχουμε 38 και όλοι οι άλλοι 37...».

Aπό την μεριά του ο Τάσος Μητρόπουλος μίλησε για την ομαλή διαδοχή στη θέση του προέδρου του Ολυμπιακού από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας ότι η νέα διοίκηση αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης και τελείωσε με την ατάκα της βραδιάς, λέγοντας ότι: «εμείς έχουμε παίκτες που δεν φορούν φούστες!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: