Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

«Έκλεισε Ντεντέ η Μίλαν»

Στην Ιταλία και τη Μίλαν θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Ντεντέ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Ντόρτμουντ, με τους διοικούντες τη γερμανική ομάδα να μην έχουν κινήσει τις διαδικασίες ανανέωσης του.

Ο 32χρονος αριστερός φουλ μπακ έχει πολύτιμες εμπειρίες και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στους «ροσονέρι», οι οποίοι το καλοκαίρι κατά τα φαινόμενα θα αποχωριστούν τον Γιανκουλόφσκι και θα μείνουν μόνο με τον Αντονίνι και το νεαρό Βίλα. Ο Εμάνουελσον υπολογίζεται για την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής από τον Αλέγκρι, έτσι, δεν αναμένεται να δώσει λύσεις στην άμυνα τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος αγωνίζεται στους «μπορούσιανς» από το 1998, όταν και μετακόμισε από την Ατλέτικο Μινέιρο και από τότε μετράει πάνω από 350 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπορούσια, της οποίας είναι ο παλαιότερος παίκτης στο φετινό ρόστερ…

Η «O Globo» αναφέρει ως «κλεισμένη» τη μεταγραφή, κάτι που αναμένεται να φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Άξιο αναφοράς είναι πως παρότι όλα τα χρόνια αγωνιζόταν ως βασικός, φέτος έχει χάσει τη θέση του από τον Σμέλτζερ, ο οποίος είναι αναντικατάστατος, με αποτέλεσμα ο Λεονάρντο ντε Ντέους Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομα του, να έχει μόλις μία συμμετοχή τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: