Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Τα σχέδια του Παράσχου για Πανιώνιο

Μπορεί η τεχνική ηγεσία να έχει πάρει την οριστική της απόφαση για την από κοινού χρησιμοποίηση των Γιάκομπ και Επαλέ στην επίθεση, ωστόσο υπάρχει ακόμη ένα ερωτηματικό όσον αφορά τη βασική ενδεκάδα της ομάδας και αυτό έχει να κάνει με τη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Αν και ο Μάρα μέχρι τώρα ήταν ο βασικός υποψήφιος, πλέον ο Μονσέφ Ζερκά είναι αυτός που έχει το προβάδισμα έναντι άλλων δυο συμπαικτών του και για την ακρίβεια των Μαχόπ και Μάρα.
Ο Ζερκά μπορεί να μην είναι παίκτης των… άκρων, ωστόσο ο Παράσχος θέλει από τον Γαλλομαροκινό να συγκλίνει προς τον άξονα και να δίνει βοήθειες στους Επαλέ και Γιάκομπ. Τουλάχιστον αυτό διαπιστώθηκε από τη χθεσινή προπόνηση, οπότε για την ώρα τουλάχιστον ο Ζερκά έχει αυτός τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα για τη δεξιά πλευρά στα χαφ.
Την τετράδα της επίθεσης θα συμπληρώσει ο Σολτάνι. Ο Γαλλοαλγερινός, που αναμένεται να ξεκινήσει στην αριστερά πλευρά της επίθεσης, είναι «τρελαμένος» όταν δεν παίζει. «Ποντάρει» σε αυτόν ο Παράσχος για να δημιουργηθούν ρωγμές στην αμυντική διάταξη του Πανιωνίου.
Με δυο μέσους
Η απάντηση του Παράσχου στη χρησιμοποίηση δυο ανασταλτικών μέσων από την πλευρά του Πανιωνίου είναι να χρησιμοποιήσει επίσης δυο μέσους. Πιο συγκεκριμένα και με βάση πάντα τη χθεσινή προπόνηση, αλλά και γενικότερα την εικόνα της ομάδας, είναι να ξεκινήσει με τους Ντάνι και Πίτου Γκαρσία. Ο Παράσχος ξέρει πολύ καλά ότι μεγάλο ρόλο παίζει η ανάπτυξη και λειτουργία της ομάδας.
Αλλαγή στην άμυνα
Στο μεταξύ, η τεχνική ηγεσία προσανατολίζεται να ξεκινήσει με τον Παπαστεριανό στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Ο Έλληνας μέσος, αγωνίστηκε εκεί στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο Παράσχος έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του και συμπεριφορά του, με συνέπεια να επιμείνει στη χρησιμοποίηση του αντί του Αραμπατζή. Ο τελευταίος είχε έναν τραυματισμό στην προπόνηση της Τετάρτης, ωστόσο δεν ήταν σοβαρός. Δεν εμπνέει ανησυχία. Εντούτοις, θα μείνει εκτός ενδεκάδας.
Από εκεί και πέρα; Οι Χοσέμι και Κυριαζής θα αποτελέσουν το αμυντικό κεντρικό δίδυμο. Ο Ισπανός επιστρέφει, αφού εξέτισε την τιμωρία του. Ο Λίμα θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στις αρχές της εβδομάδας ο Παράσχος σκέφτηκε να παίξει με τον Κανακούδη, αλλά φαίνεται πώς προτιμάει εν τέλει τον Ουρουγουανό. Ο Ελευθερόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: