Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ο δρόμος της επιστροφής!!

Σίγουρος ότι ο συμπατριώτης του Σεσκ Φάμπρεγκας θα ακολουθήσει τα δικά του βήματα και θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ζεράρ Πικέ.

Γέννημα-θρέμμα Καταλανός ο 24χρονος αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες των «μπλαουγκράνα» και το 2004 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στους «κόκκινους διαβόλους» έμεινε μέχρι το 2006 για να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Σαραγόσα και το 2008 να επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα.

 «Για μένα ήταν υπόθεση δύο ή τριών μηνών και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε», δήλωσε ο Πικέ στην εφημερίδα «Independent» και πρόσθεσε: «Γνώριζα πολλούς παίκτες από παλαιότερα και αυτό με βοήθησε. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν υγιές, από αυτά που θέλεις να είσαι κομμάτι τους».

Σύμφωνα με τον διεθνή Ισπανό αμυντικός των Καταλανών, παρόμοια με την δική του θα είναι και η ιστορία επαναπατρισμού του Σεσκ Φάμπρεγκας, τον οποίο αναμένει σύντομα στην Μπαρτσελόνα.

«Όταν έρθει η ώρα να συμβεί, θα συμβεί», σχολίασε ο Πικέ και συνέχισε: «Θα υπάρξει μία στιγμή που ο Σεσκ θα σκεφτεί ότι έκλεισε ο κύκλος του στην Άρσεναλ και χρειάζεται ένα νέο εργασιακό περιβάλλον ή θα θελήσει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Αυτή είναι μία απόφαση που πρέπει να ληφθεί από εκείνον, την Άρσεναλ και την Μπαρτσελόνα, αν θέλουν ακόμη να συμβεί. Πιστεύω όμως ότι κάποια ημέρα θα επιστρέψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: