Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Βιτόλο: «Δεν πρέπει να σταματήσουμε»

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την 26η αγωνιστική παρέλαβε σήμερα ο Βίκτορ Βιτόλο στην νίκη του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και η βράβευση έγινε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής από τον Κώστα Ιωσηφίδη.
Ο Ισπανός μέσος σίγουρα θα ήθελε να συνδυαστεί αυτό το βραβείο και με την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και τόνισε με δηλώσεις του: «Σίγουρα, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για μας, οι μεγάλες ομάδες είναι αυτές που σηκώνονται έπειτα από ένα μεγάλο χτύπημα και εμείς δεχτήκαμε ένα μεγάλο χτύπημα από την ΑΕΚ».
«Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει εδώ και τρία χρόνια, ότι είναι ικανός να σηκώνεται μετά από τέτοιες καταστάσεις. Το χτύπημα που δεχτήκαμε είναι ακόμη νωπό, το πρωτάθλημα όμως συνεχίζεται και εμείς δεν πρέπει να σταματήσουμε. Το σημαντικότερο είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έμειναν για το πρωτάθλημα και να μπούμε στα πλέι οφ. Στην ομάδα πιστεύουμε όλοι ότι δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, τώρα το να καθόμαστε να ψάχνουμε τις αιτίες δεν πιστεύω ότι θα διορθώσει κάτι άμεσα».
Τέλος για το πως έζησε το ματς με τον Ολυμπιακό που συνοδεύτηκε και με το γκολ της νίκης στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Βίκτορ Βιτόλο δήλωσε: «Όλο αυτό το διάστημα υπήρχε μεγάλη πίεση μέσα μου, δεν ήταν οι καλύτερες στιγμές που έχω περάσει, δόξα τω Θεώ όλα έχουν περάσει και τώρα είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: