Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Φήμες τα περί επιστροφής Μπέου…

Κάτι η παρουσία του ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη Νέα Σμύρνη, κάτι τα (γνωστά) Πανιώνια αισθήματά του, κάτι η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως ο ίδιος προανήγγειλε, ε, δεν ήθελε και πολύ να… φουντώσουν οι φήμες περί επιστροφής του Αχιλλέα Μπέου στους «κυανέρυθρους».

Ωστόσο, από την πλευρά του προσώπου των ημερών -γι' άλλο λόγο, βέβαια- διαψεύδεται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη με τα κοινά του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, τόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή, όσο και το καλοκαίρι.

Η κακή οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, ο οποίος, με μπροστάρη τον Γεράσιμο Βεντούρη, έχει αναλάβει να «τρέξει» την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, μετά την αποχώρηση Τσακίρη, συν του ότι το καλοκαίρι θεωρείται δεδομένο ότι ο τωρινός πρόεδρος θα… ψάξει να βρει παράγοντα για να απαλλαχτεί ο Ερασιτέχνης από τα «απρόσμενα βάρη που του ήρθαν», όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Βεντούρης, προκάλεσαν… σενάρια για come back του Μπέου.

Όπως προείπαμε, όμως, θέμα, τη δεδομένη χρονικά στιγμή, δεν υπάρχει, ενώ και το καλοκαίρι -που είναι κρίσιμο για το μέλλον του Πανιωνίου- το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο κ. Μπέος, είναι μηδαμινό…

Θυμίζουμε ότι στη θητεία του Αχιλλέα Μπέου στην ΠΑΕ Πανιώνιος, οι «κυανέρυθροι» έπαιξαν δυο φορές στην Ευρώπη, το γεγονός, όμως, ότι μπήκαν στο… στόχαστρο της UEFA για «ύποπτο» ευρωπαϊκό παιχνίδι, αποτέλεσε την αφορμή, ίσως, για τη μεταβίβαση των μετοχών του στον Κωνσταντίνο Τσακίρη, πριν πέντε χρόνια.
 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: