Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Καμαρά: «Χωρίς άγχος στον τελικό»

Η ΑΕΚ θα είναι αυτή που θα έχει το μεγαλύτερο άγχος στον τελικό, σύμφωνα με τον Ανρί Καμαρά. Ο επιθετικός του Ατρόμητου τόνισε πως η ομάδα του θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, ενώ συμπλήρωσε πως αρχικός στόχος είναι η παραμονή στην Super League και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Καμαρά μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά η συνέντευξή του:
Όταν ήρθες στον Ατρόμητο περίμενες ότι τόσο σύντομα θα είχε αυτή τη μεγάλη επιτυχία; «Γνώριζα ότι έρχομαι σε μια ομάδα οργανωμένη, με υψηλούς στόχους. Όταν ήρθα εδώ ενθουσιάστηκα με όσα συνάντησα και με την ποιότητα της ομάδας. Στο πρωτάθλημα είμαστε σε δύσκολη θέση από δικά μας λάθη, αλλά θα τα διορθώσουμε και όλα θα πάνε καλά. Περίμενα ότι θα έχουμε μια όμορφη σεζόν, γιατί αξίζει η ομάδα την επιτυχία αυτή».
Πώς έζησες τις ώρες πριν από το ματς στον Βόλο; «Ρώτα τους υπόλοιπους παίκτες να δεις τι θα σου πουν. Τους το έλεγα ότι θα προκριθούμε. Ήμουν σίγουρος. Όταν τελείωσε 2-1 το πρώτο ματς, είχα στο μυαλό μου ότι όλα τελείωσαν και θα πάμε τελικό. Και γνώριζα και το αποτέλεσμα του ημιτελικού. Πριν ξεκινήσει το ματς είπα στον Σανκαρέ: "Φίλε, το παιχνίδι θα λήξει 0-0. Εχουμε έρθει με άριστη τακτική και δεν θα μας βάλετε το γκολ που θέλετε. Θα το δεις". Μου απάντησε: "Ναι, καλά, θα το δούμε". Πράγματι, είδατε τι έγινε, όμως μετά ο Σανκαρέ ήταν λυπημένος και δεν μπορούσα να του μιλήσω για τη δικαίωσή μου (σ.σ.: γέλια)».
Υπάρχει φαβορί στον τελικό με την ΑΕΚ; «Είναι μεγάλη ομάδα. Όμως νομίζω ότι είναι καλό για εμάς που παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα. Θα έχουν το άγχος. Εμείς έχουμε πολύ καλούς παίκτες, έχουμε τρομερή ποιότητα. Το βλέπετε, το ξέρουν όλοι, το ξέρει και ο αντίπαλος, είμαι σίγουρος».
Στους τοίχους έξω από το προπονητήριο έχουν γράψει «Καμαρά, για πάντα στο Περιστέρι». Θα σε βλέπουμε και τη νέα περίοδο εδώ; «Δεν ξέρω. Περνάω πολύ όμορφα και θα το ήθελα. Θέλω να παίξω στην Ευρώπη με τον Ατρόμητο. Όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα. Θα περιμένω τον πρόεδρο να μου πει ότι θέλει, να του πω κι εγώ και θα δούμε τι θα γίνει. Όμως τώρα δεν με απασχολεί το συμβόλαιό μου. Έχουμε μπροστά μας την παραμονή και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θα τα δούμε μετά τα υπόλοιπα».
Τελευταία βλέπουμε να μοιράζεις συνεχώς ασίστ. «Όλοι ξέρουν τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο. Αν θέλω να παίξω για τον εαυτό μου, μπορώ να το κάνω και θα το δουν όλοι. Όμως μου αρέσει να παίζω για την ομάδα. Αν είμαι καλά, αν δεν έχω τραυματισμούς, μπορώ να κάνω τα πάντα. Να σκοράρω, να πασάρω, να ντριμπλάρω. Τα πάντα. Αρκεί να είμαι υγιής. Περισσότερο απ' όλα με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: