Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio.

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι το ιδιαίτερο, παρά μόνο ότι δεν πάμε καλά στοιχηματικά, τωρα θα μού πείς για νέο μας το λές; όχι απλά το επισημάνω γιά όσους δεν παρακολουθούν, και σε όσους γρινιάζουν πού δεν πάμε ταμείο.Παντού γίνεται χαμός, μάλε βράσε η υπόθεση.Τέλος πάντων εμείς συνεχίζουμε στον δύσκολο καί επίπονο αγώνα μας, υπομονή θέλει θα έρθει καί η δικαίωση.

Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά να δούμε τι θα παίξει η στήλη.



Silkeborg - Odense  (2)

Δίκαια είναι το φαβορί η Odense, είναι καλύτερο σύνολο από την Silkeborg καί είναι πιό ποιοτική ομάδα.Η Silkeborg δεν διεκδικεί κάτι, είναι ομάδα πού δεν στοχεύει για μεγάλα πράμματα καί διακρίσεις, σε αντίθεση με την Odense που κυνηγά κάθε χρόνο τα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.Είναι πιό έμεπιρη καί δυνατή από την Silkeborg, έχει επίσης καί κίνητρο ώστε να παραμείνει στην δεύτερη θέση.

Θα ρισκάρω στο διπλό της ανώτερης ποιοτικά Odense σε απόδοση (2,25)


Ponferradina - Elche  (2)

Δύσκολα να τα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία η Ponferradina, η οποία ναι μεν δείχνει πως κινείται κάτι,αλλά δεν δείχνη καί τόσο δυνατή.Βρίσκεται μόνη στην τελευταια θέση με 24 βαθμούς, καί 7 μακριά από την ομάδα που σώνεται.

Από την άλλη η Elche το τελευταίο διάστημα πετά από νίκη σε νίκη, καί βρίσκεται μέσα στο κόλπο των μπαράζ γιά μιά θέση ανόδου.Τρείς σερί νίκες η Elche, καί με 5 νίκες στις τελευταίες 6 αγωνιστικές.Σαφώς πολύ πιό έμπειρη καί πιό μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα η Elche στην κατηγορία.Δεν είναι βέβαια καί τόσο εύκολο το διπλό λόγω του ανώμαλου της κατηγορίας καί των ομάδων.

Προβάδισμα στο διπλό της Elche σε απόδοση (2,50)


Wacker - Sturm Graz   (2)

Δεν φαίνεται να διεκδικεί κάτι απο το πρωτάθλημα η ομάδα της Wacker βάση της βαθμολογικής κατάστασης πού βρίσκεται.Νίκησε ναι μέν την προηγούμενη αγωνιστική αλλά καί πάλι η αποδοσή της όπως εδώ καί μερικές αγωνιστικές δεν ήταν ιδαίτερα καλή.

Στην πρώτη θέση με συγκάτοικο την Austria Wien βρίσκεται η Sturm , η οποία στα τελευταία 16 παιχνίδια εντός εκτός μετρά μόλις 2 ήττες.Βάση των εμφανίσεων που πραγματοποιή παίζει καλύτερα στα εκτός έδρας, αποδίδει πιό επιθετικά καί έχει καλύτερη ανάπτυξη.Δίκαια είναι το φαβορί τού αγώνα καθώς είναι ανώτερο σύνολο απο την αντιπαλό της.

Θα ρισκάρουμε στο διπλό της Sturm σε απόδοση (2,40)


Αuxerre - Soshaux   (1)

Είπαμε όσο θα περνούν θα καί λιγοστεύουν οι αγωνιστικές στα εκάστοτε πρωταθλήματα, πέρα απο σχετική φόρμα ιστορίες καί τα σχετικά, το κίνητρο είναι αυτό πού παίζει ρόλο για το τι θέλει κάθε ομάδα από την ζωή της.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι καί οι δύο ομάδες είναι καί στα πολύ καλά τους.Εντελώς απρόβλεπτες ομάδες με πολλά σκαμπανεβάσματα απο αγώνα σε αγώνα.Δύο μόλις ήττες εντός σε 13 αγώνες για την Auxerre, με πολλές όμως ισοπαλίες στο ενεργητικο της, 8 στο σύνολο.Η μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών της Auxerre καί η σούπερ παράδοση που διατηρεί απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο, με ωθούν ΄ωστε να επιλέξω τον άσο.

Θα ρισκάρω στον άσο της Auxerre σε απόδοση (2.10) καί ο Θεός βοηθός.


Palermo - Milan  (2)

Συνεχίζεται το βατερλώ γιά την ομάδα τού Palermo πού έφτασε αισίως τις 5 σερί ήττες, καί μάλιστα ήττες πολυ βαριές με πολλά γκόλ παθητικό.Δεν σκοράρει γιά 4 σερί παιχνίδια.Βαθμολογικά 2 λαλούν καί 3 χορεόυν αφού δεν πάει γιά τίποτα απολύτως.Καί καλά πού μάζεψε βαθμούς στον πρώτο γύρο, γιατί αλλιώς έτσι που το πάει θα μπορούσε να κουνήσει μαντίλη.Αλλά έχει όμως αρκετή διαφορά βαθμών απο την ομάδα που πέφτει καί έτσι έχει το κεφάλι της ήσυχο.

Εντάξει δεν τίθεται θέμα το πιά είναι ανώτερη ομάδα, αλλά καί μείς της Milan δεν μπορούμε εύκολα να κερδίσουμε εκεί μέσα, μάλιστα κατά το περελθόν είχαμε τραγική εμπειρία με τον πολύ καλό μου φίλο τον Βενζινά ,όταν περίμεναμε ένα πολύ σημαντικό ποσό , καί φάγαμε 3 τεμάχια.

Όπως καί νά χει πάντως το φαβορί είναι η Milan καί μάλιστα στην κατάσταση πού είναι το Palermo έχει ευκαιρία γιά νίκη.

Επιλογή το διπλό της Milan σε απόδοση (2,15)



Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα...Odense - Elche - Sturm Graz - Auxerre - Milan.

Δεν υπάρχουν σχόλια: