Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

«Βαριά η κουβέντα Ομπράντοβιτς για χούλιγκαν…»

Ο Λευτέρης Σουμπότιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη για την εμφάνισή τους κόντρα στον Παναθηναϊκό και σημείωσε πως δεν είδε το χτύπημα εκτός φάσης του Μπράουν στον Βουγιούκα.
«Βαριά η κουβέντα Ομπράντοβιτς για χούλιγκαν…»
Ο τεχνικός των «κιτρίνων» αναφερόμενος στο περιστατικό με τον Μπράουν (σ.σ. ο Ομπράντοβιτς υποστήριξε ότι ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε εκτός φάσης τον Βουγιούκα) είπε πως δεν το είδε, ωστόσο τόνισε ότι αν πράγματι έχει συμβεί τότε το καταδικάζει.
«Σήμερα ήταν το πρώτο παιχνίδι από τότε που ήρθα που ξεκινήσαμε καλά και παίξαμε όπως ζητάω να παίζουμε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε κάποια απαράδεκτα λάθη, μας έφυγε ο Παναθηναϊκός, αλλά τα παιδιά πίστεψαν ότι μπορούσαν να γυρίσουν», είπε αρχικά ο Πίξι και συμπλήρωσε:
«Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, για τα εννιά λάθη που κάναμε στο δεύτερο δεκάλεπτο και για το ότι έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Τα παιδιά έπαιξαν σαν ομάδα, πολύ καλή άμυνα και θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε σε δύο φάσεις. Δεν έχω παράπονο και εύχομαι αυτή η εμφάνιση να μας βοηθήσει. Να μη μείνουμε στην καλή εμφάνιση, αλλά να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Να καταλάβουν οι παίκτες ότι η δουλειά που γίνεται εδώ και ένα μήνα θα τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι και σαν παίκτες και σαν ομάδα”.
Για το σχόλιο του Ομπράντοβιτς να χαρακτηρίσει χούλιγκαν τον Μπράουν είπε ότι: «Είναι βαριά κουβέντα αυτή... Δεν είδα την φάση. Αν όντως έχει συμβεί, την καταδικάζω, όπως και αυτή που είχα δει στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, τη μπουνιά του Παπαδόπουλου στον Μπορόβνιακ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: