Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ο… άτακτος Λένον!

Η αξία του ως ποδοσφαιριστής είναι εγνωσμένη. Ειδικά το τελευταίο διάστημα, οι ποδοσφαιρικές μετοχές του έχουν ανοδική πορεία κι αυτό αποδεικνύεται από τη συνολική βελτίωση της ομάδας. Αυτό όμως, δε σημαίνει ότι επιτρέπεται να… καβαλήσει το καλάμι και να φέρεται με αγενή τρόπο προς τις… κυρίες!

Ο Άαρον Λένον -για τον οποίο ο λόγος- πιάστηκε από… τα μάγουλα, όταν άπλωσε το χέρι του προς το μέρος διερχόμενης δεσποινίδος, προκειμένου να διαπιστώσει… αν το φόρεμά της εφαρμόζει ιδανικά στο σώμα της.

Η αντίδραση της μελαχρινής κοπέλας ήταν άμεση, πιάνοντας τον παίκτη της Τότεναμ, από τα μούτρα… Ισως αν ο 24χρονος -παρά ένα μήνα- συμπεριφερόταν ως τζέντλεμαν, να κέρδιζε την θετική άποψη της… μαυροφορούσας και να μην απαθανατιζόταν η συγκεκριμένη στιγμή αντίδρασής της.

Πάντως, όπως υποστήριξε αυτόπτης μάρτυρας, «η ενέργειά του πιθανόν να έγινε για πλάκα, αλλά μόλις είδε τον… κακό εαυτό της κοπέλας, εκείνος δεν είπε τίποτα»! Άραγε, ο Κάρλτον Κόουλ που ξόδεψε 15.000 λίρες μαζί με τον Λένον, πώς να αντέδρασε εκείνη τη στιγμή και τι να είπε αμέσως μετά στον άτακτο φίλο του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: