Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Απόβαση στη Σικελία!!

Στο Παλέρμο ταξιδεύει η Μίλαν, για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Τη Λέτσε υποδέχεται στο «Μεάτσα» η Ίντερ.

Μόνο τη νίκη θέλει η πρωτοπόρος της Serie A, Μίλαν η οποία ταξιδεύει στη Σικελία για να αντιμετωπίσει την Παλέρμο. Οι «ροσονέρι» θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και να πάνε στο ντέρμπι του Μιλάνο  με σταθερή διαφορά από την Ίντερ. Χωρίς τον Ιμπραϊμοβιτς, θα παραταχθούν οι Μιλανέζοι.

Με την ψυχολογία στα ύψη, οι «νερατζούρι» υποδέχονται τη Λέτσε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και δεν σκέφτονται κανένα αποτέλεσμα πλην της νίκης. Μετά τη μεγάλη πρόκριση και ανατροπή επί της Μπάγερν οι παίκτες του Λεονάρντο, καλούνται να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να μείνουν σε τροχιά Σκουντέτο.

Την Κάλιαρι φιλοξενεί η Νάπολι και θέλει το τρίποντο για να μείνει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και υπολείπονται μόλις έναν βαθμό από την Ίντερ.

Ένα πολύ αμφίρροπο ματς γίνεται στο «Φρίουλι», εκεί όπου η Φιορεντίνα κοντράρεται με τη Ρόμα. Οι «βιόλα» είναι έτοιμοι για ένα μεγάλο αποτέλεσμα μετά από καιρό, ενώ οι «ροσονέρι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην επιτυχία κόντρα στη Λάτσιο στο ντέρμπι της Ρώμης.

Όλα τα ματς της 30ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/3/2011

Λάτσιο-Τσεζένα  (19.00)
Παλέρμο-Μίλαν (21.45)

Κυριακή 20/3/2011

Φιορεντίνα-Ρόμα (13.30)
Γιουβέντους-Μπρέσια  (16.00)
Ουντινέζε-Κατάνια  (16.00)
Μπάρι-Κίεβο  (16.00)
Μπολόνια-Τζένοα  (16.00)
Ίντερ-Λέτσε  (16.00)
Σαμπντόρια-Πάρμα  (16.00)
Νάπολι Κάλιαρι  (21.45)

Δεν υπάρχουν σχόλια: