Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ανανέωσε με Τότεναμ ο Μπέιλ!




Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις και παρά το ενδιαφέρον «μεγαθηρίων» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου προς το πρόσωπο του, ο Γκέρεθ Μπέιλ έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες την Τότεναμ για νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ έως το 2015!

Ο 21χρονος αριστερός φουλ μπακ, ο οποίος εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν με τα «σπιρούνια» έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο για επιπλέον 3,5 χρόνια από αυτό που αρχικά όριζε η συμφωνία. Τα αγγλικά Μέσα που δέχθηκαν την είδηση ως «κεραυνό εν αιθρία», αναφέρουν πως ο Ουαλός θα έχει καλύτερες οικονομικές απολαβές, μεγαλύτερα μπόνους και φυσικά μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Γκάρεθ ανανέωσε και θα μείνει για πολλά ακόμα χρόνια στο σύλλογο. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και τον χρειαζόμαστε εδώ. Είναι ένας από τους κορυφαίους αριστερούς οπισθοφύλακες στον κόσμο, αλλά συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Είμαι σίγουρα πως μια μέρα θα είναι ο κορυφαίος στη θέση του», δήλωσε ο Ρέντκναπ για τον Μπέιλ, με τον ίδιο να προσθέτει:

«Ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο στην Τότεναμ. Είμαστε ένα μεγάλο κλαμπ, το οποίο συνεχώς εξελίσσεται και ξέρω πως μπορούμε να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα στο μέλλον. Ξέρω πως στα επόμενα χρόνια θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα μεγάλο τίτλο και γι’ αυτό το λόγο υπέγραψα. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βγαίνουμε κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό από μόνο του είναι μεγάλη επιτυχία».

Αυτή η κίνηση των διοικούντων τους βορειο-Λονδρέζους να ανανεώσουν το συμβόλαιο του καλύτερους τους ποδοσφαιριστή, έκοψε τα «φτερά» των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ που ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: