Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

«Καλύψτε τη ρήτρα του και πάρτε τον»!

Προετοιμασμένη να χάσει τον Σέσκ Φάμπρεγκας το ερχόμενο καλοκαίρι είναι η Άρσεναλ, καθώς όπως αναφέρει η αγγλική έκδοση του Goal.com, οι «κανονιέρηδες» δεν μπορούν να κάνουν κάτι αν κάποια ομάδα καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του.

Η Μπαρτσελόνα, η οποία από πέρυσι έχει δημιουργήσει σίριαλ με τον Καταλανό μέσο καταθέτοντας δύο προτάσεις στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου (29εκ και 33εκ λίρες αντίστοιχα) φέρεται έτοιμη να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να καλύψει τα 45 εκατομμύρια λίρες (52 εκ. ευρώ) που απαιτούνται για να τον κάνουν δικό τους.

Το Goal.com UK αναφέρει με αποκλειστικές του πληροφορίες πως οι διοικούντες τους «κανονιρηδες» γνωρίζουν πως αν αυτό συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι οικονομικά και… ψυχολογικά για να καλύψουν το αναμφίβολα μεγάλο κενό του.

Ο ίδιος, έχει κάνει πολλές φορές γνωστή την επιθυμία του να επιστρέψει στην Καταλονία, την οποία άφησε στα 16 του χρόνια και να ενταχθεί εκ νέου στο δυναμικό των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι είναι η… αδυναμία του.

«Η Άρσεναλ είναι ένας σύλλογος που δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει ακόμα και τους καλύτερους του παίκτες, αλλά κάθε ένας έχει και την τιμή του. Η Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο πως θέλει τον Φάμπρεγκας, αλλά οι δύο προτάσεις που έκανε το καλοκαίρι δεν μας κάλυψαν. Αν δώσουν τα χρήματα που απαιτούνται και τα οποία είναι 45εκ. λίρες, τότε θα είμαστε προετοιμασμένοι», δήλωσε άνθρωπος των Λονδρέζων στο Goal.com UK.

Δεν υπάρχουν σχόλια: