Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Οι Ελληνίδες του αμερικάνικου Playboy! (ΦΩΤΟ)

Η Playgirl 2010 Ανδρεανή Τσάφου, είναι μία από τις ελληνίδες που επιλέχτηκε για να μπει στο αμερικάνικο περιοδικό Playboy.
Οι Ελληνίδες του αμερικάνικου Playboy! (ΦΩΤΟ)
Συγκεκριμένα στο τεύχος του Μαρτίου δημοσιεύτηκε φωτογραφία της στο κομμάτι “Girls of the Mediterranean” μαζίμε φωτογραφία άλλων δύο ελληνίδων Top Models. Της περσινής Playmate Κάτιας Δέδε και της Ρίας Αντωνίου.
Όπως μας αποκάλυψε και η ίδια η Ανδρεανή, ήταν κάτι που δεν το περίμενε ενώ ήταν μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι την επέλεξαν μέσα από ένα μεγάλο αριθμό υποψήφιων μοντέλων. «Έχω μεγάλους στόχους γενικά αλλά αυτό ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το γεγονός που μπήκε φωτογραφία μου στο γνωστό αμερικάνικο περιοδικό».
Μάλιστα, η Ανδρεανή μίλησε την περασμένη Πέμπτη ζωντανά και στο ραδιοφωνικό σταθμό του ξένου περιοδικού Playboy κερδίζοντας με επιτυχία το ενδιαφέρον των Αμερικανών ακροατών που άκουγαν εκείνη την ώρα την εκπομπή. «Ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Είδανε από το αμερικάνικο Playboy την πρόσφατη φωτογράφηση που είχα κάνει για το ελληνικό τεύχος μέσα από μία ανταλλαγή πληροφοριών που γίνεται μεταξύ των δύο γραφείων του περιοδικού. Ουσιαστικά δημοσιεύτηκε ξανά φωτογραφία μου που είχε βγει στο ελληνικό Playboy».
Από ότι φαίνεται η μελαχρινή καλλονή έχει ξεκινήσει δυναμικά τη διεθνή της καριέρα στο μόντελινγκ με πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και συμμετοχή σε επιδείξεις μόδας και φωτογραφήσεις.
Πρόσφατα μάλιστα ήταν η πρώτη Ελληνίδα που συμμετείχε στο Fashion Week της Τουρκίας που έγινε τον Αύγουστο στην Κωνσταντινούπολη καθώς στη συνέχεια είχε πάει και στο Μιλάνο για δουλειά.
Τέλος, εκτός από τη φωτογράφηση της που δημοσιεύτηκε για το ξένο περιοδικό Playboy, της στείλανε και ανοιχτή πρόσκληση να πάει και στην Αμερική, πράγμα το οποίο το σκέφτεται σοβαρά να το κάνει όπως μας είπε και η ίδια.
Πηγή: greekreporter.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: