Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

«Νοκ-άουτ» Σηφάκης και Πρίττας

Οριστικά χωρίς τους Μιχάλη Σηφάκη και Σάκη Πρίττα θα παραταχθεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο Άρης, μιας και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κι έτσι δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το τέλος του σημερινού χαλαρώματος. Εκτός αυτών βέβαια, ο τεχνικός των «κιτρίνων» Σάκης Τσιώλης, δεν υπολογίζει επίσης στον τραυματία Τσέζαρεκ και τον τιμωρημένο Βανγκέλι.
Τη θέση κάτω από τα δοκάρια διεκδικούν οι Χουάνμα και Βελλίδης, όμως ο πρώτος τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να έχει το προβάδισμα, μιας και ο δεύτερος ταλαιπωρήθηκε από ίωση και αναγκάστηκε να απουσιάσει από πολλές προπονήσεις. Τη θέση του Πρίττα από την άλλη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, θα κληθεί να αναλάβει ο Ντανίλο Περέιρα, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει τους «κίτρινους».
Στο μεταξύ, οι οργανωμένοι φίλοι του Άρη για μια ακόμη φορά προχώρησαν σε μια ιδιαίτερα αξιέπαινη κίνηση, καθώς ανήρτησαν πανό στη Θύρα 2 του «Κλεάνθης Βικελίδης», με το οποίο εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον Νταϊσούκε Σακάτα, που μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά το μυαλό του σαφέστατα βρίσκεται στις καταστροφές της Ιαπωνίας. Το πανό που θα βρίσκεται αναρτημένο και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ευχόμαστε η χώρα σου να βγει πιο δυνατή από την τραγωδία, προσευχόμαστε γι’ αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: