Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Με αλλαγές στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Κάτω από την βαριά σκιά της ήττας, του αποκλεισμού και των μετέπειτα γεγονότων που σημάδεψαν τον ημιτελικό ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Μάκης Χάβος με τους συνεργάτες του, είδαν τους παίκτες χθες στο γήπεδο μετά το ρεπό που έδωσαν την Πέμπτη, ώστε να «απαγκιστρωθούν» από τις συνέπειες του αποκλεισμού-σοκ και κυρίως να ξεπεράσουν τα γεγονότα του τέλους και των εις βάρους τους αποδοκιμασιών από μερίδα του κόσμου της ομάδας. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ φώναξε περισσότερο από κάθε άλλη φορά με παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του…
Κρίνεται του Μουσλίμοβιτς
Η προπόνηση ήταν ελαφράς μορφής και συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν με την ΑΕΚ εκτός από τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που ταλαιπωρείται από μία ίωση, των τελευταίων ημερών. Το παιχνίδι κατά του Ατρόμητου θα γίνει στο κεκλεισμένων θυρών γήπεδο του Περιστερίου και η ομάδα μετά την σημερινή τελευταία προπόνηση θα ταξιδεύσει το απόγευμα για την Αθήνα.
Η συμμετοχή του Βόσνιου Ζλάταν Μουσλίμοβιτς θα οριστικοποιηθεί στην σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας, αλλά είναι πιθανό να μην αγωνιστεί τελικά. Στην περίπτωση που αυτό γίνει πραγματικότητα, τότε ο Αθανασιάδης θα διεκδικήσει την θέση του φορ, αν και οι επιλογές που υπάρχουν δίνουν και άλλες λύσεις στον τεχνικό της ομάδας, που μπορεί να επιλέξει τον Σαλπιγγίδη σαν φορ και να ξεκινήσει με έναν ακόμα πλάγιο επιθετικό, είτε τον Κουτσιανικούλη, είτε τον περιορισμένο τελευταία Ελ Ζαρ.
Έρχονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα
Στο κέντρο δεν προβλέπονται ουσιαστικές αλλαγές αλλά είναι ενδεχόμενο να ξεκινήσει και ο Τσουκαλάς αντί του Ιβιτς, ενώ θέση ψάχνει και ο Φωτάκης, αλλά και ο Αρίας. Στην άμυνα, ενδεχομένως να επιστρέψει ως βασικός ένας εκ των Σαβίνι ή Μαλεζά, ίσως και ο Έτο στο δεξί άκρο, ίσως και ο Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια.
Γεγονός είναι πως το αγωνιστικό σκέλος του ΠΑΟΚ, είναι βαριά τραυματισμένο μετά τον πρόσφατο αποκλεισμό και η ομάδα οφείλει πλέον σε μια δύσκολη έδρα να διεκδικήσει ότι απομένει από την φετινή χρονιά όπου οι χαρές και οι πίκρες διαδέχτηκαν συχνά η μια την άλλη, όπως και τα εξαιρετικά αποτελέσματα με τις αποτυχίες.
Στο αυριανό παιχνίδι ο Ατρόμητος θα παίξει τα ρέστα του για την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα, και με την πολύ καλή ψυχολογία που έχει θωρακίσει μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Κι αυτό αποτελεί ένα δέλεαρ για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που πρέπει να βρουν το κουράγιο και το ανάστημα για ένα νικηφόρο πέρασμα από το Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: