Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Έμφραγμα στο 90΄ για Νασιονάλ

Την ευκαιρία να πάρει ένα σπουδαίο διπλό έχασε η Νασιονάλ που ισοφαρίστηκε στο 90΄ από την ουραγό Πορτιμονένσε (1-1) στον αγώνα που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Νωρίτερα η Ναβάλ πήρε πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό (0-0 με την Πάσος Φερέιρα) στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Δύο βαθμούς έχασε στην προσπάθεια που κάνει να βγει στο Europa League η Νασιονάλ στην έδρα της ουραγού Πορτιμονένσε. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 55΄ με τον Ντέγιαν Σκόλνικ. Στο 67ο λεπτό ο Τοντόροβιτς είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Δύο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Μορέιρα σκόραρε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα διαμόρφωσε το 1-1 και διατήρησε τις ελπίδες της Πορτιμονένσε για παραμονή.

Η Πάσος Φερέιρα έμεινε στο 0-0 με τη Ναβάλ και διατήρησε το αήττητο σερί της στο 2011, σε μια ισοπαλία που δεν της στοίχισε, αφού παρέμεινε στην τέταρτη θέση και συνεχίζει την προσπάθεια της για έξοδο στο Europa League. Οι φιλοξενούμενοι από το 37ο λεπτό αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές, μετά την αποβολή του Καρλίτος, όμως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή και έμειναν στο 0-0. Η Ναβάλ πήρε έναν βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, όμως θα χρειαστεί ακόμη αρκετούς βαθμούς για να φτάσει στο στόχο της παραμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: