Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Από ώρα σε ώρα απαντάει ο Τσιώλης

Το αργότερο σήμερα το βράδυ θα απαντήσει -θετικά ή αρνητικά- στην πρόταση του Άρη για συνεργασία μέχρι το 2013, ο Σάκης Τσιώλης, όπως τονίζει με δηλώσεις του στο σημερινό φύλλο του Metrosport. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου σε μια κρίσιμη καμπή των τελευταίων ετών και να βγάλει την ομάδα από το «τέλμα» στο οποίο έχει περιέλθει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με άσχημα αποτελέσματα και εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, που έχουν αφήσει τους «κίτρινους» πολύ μακριά από τους στόχους τους.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός στο «Μ», εμφανίζεται κολακευμένος και εξαιρετικά χαρούμενος από το ενδιαφέρον μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως ο Άρης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Για μένα αποτελεί χαρά και μεγάλη τιμή η πρόταση του Άρη και είναι τεράστια πρόκληση να έρθω να εργαστώ σε μια μεγάλη ομάδα» για να παραθέσει στη συνέχεια την ηθική δέσμευση που έχει δώσει στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου:
«Το μοναδικό θέμα που πρέπει να σκεφτώ έχει να κάνει με μια ηθική δέσμευση στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου. Όταν έφυγα από την ομάδα είχα πει ότι δεν θα δουλέψω σε άλλη ομάδα ως το τέλος της περιόδου. Πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά πριν πάρω την απόφαση μου, διότι ο Άρης είναι μέσα στις πέντε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και θεωρώ ότι όλοι οι προπονητές θέλουν να δουλέψουν σε αυτόν. Έχει φοβερό, παθιασμένο κόσμο, ο οποίος όχι μόνο γεμίζει το Χαριλάου, αλλά ακολουθεί την ομάδα και μακριά από την Θεσσαλονίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: