Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

«Αφιερώνουμε την νίκη στον κόσμο μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής όπου τονίζει πως αφιερώνει την νίκη που πέτυχε η ομάδα το Σάββατο επί του Άρη στον κόσμο που στηρίζει συνεχώς τον σύλλογο, ενώ κάνει λόγο και για παράπονα για την διαιτησία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει: «Όλοι στον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ αφιερώνουν, τη νίκη στο “Κ. Βικελίδης” στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος τη στηρίζει τόσο δυνατά, σε τόσο δύσκολες στιγμές. Οι μεγάλες μάχες συνεχίζονται και ο επόμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό μας δίνει την ευκαιρία για μαζική παρουσία και πολύπλευρη στήριξη στον ΗΡΑΚΛΗ μας.
Οι ιθύνοντες της Διαιτησίας οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί στις επιλογές τους, σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια, που υπολείπονται, ώστε να εξασφαλιστεί η απονομή δικαιοσύνης στους αγωνιστικούς χώρους.Ο μεγάλος αγώνας είναι ακόμη μπροστά μας και εκτείνεται και πέρα από τους αγωνιστικούς χώρους. Όλοι οι Ηρακλειδείς πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα, ώστε να κρατήσουμε όρθια την ομάδα μας, κόντρα σε κάθε είδους επιβουλή και επιβουλείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: