Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Πιστός στην Τσέλσι ο Τσεχ

Τι κι αν η Τσέλσι δεν μπορεί να διεκδικήσει πλέον το πρωτάθλημα και βάζει πλώρη μόνο για την κατάληψη μιας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ; Ο Πίτερ Τσεχ, δήλωσε πιστός στους «μπλε» και ευτυχισμένος στο Λονδίνο, μετά τη συμπλήρωση 300 συμμετοχών με την ομάδα, στο ματς με τη Μπλάκπουλ.

Ο έμπειρος πορτιέρο συνεχίζει να θεωρεί την Τσέλσι, ως έναν εκ των πιο σπουδαίων συλλόγων στον κόσμο και για τον λόγο αυτό, δεν σκέφτεται καν, ούτε σαν ενδεχόμενο, την αποχώρησή του. «Είναι αλήθεια. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Τσέλσι και δεν έχω κανέναν, μα κανένα λόγο για να σκεφτώ ότι θα φύγω. Όσο η ομάδα μας παραμένει μια εκ των καλύτερων παγκοσμίως και όσο θέλουν οι άνθρωποι του συλλόγου να παίζω και μου δείχνουν εμπιστοσύνη, τόσο θα είμαι και εγώ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ομάδας» είπε ο Τσεχ, και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στη δική του επιθυμία:

«Μου πήρε εφτά χρόνια για να συμπληρώσω 300 συμμετοχές και θα είμαι ευτυχισμένος αν μπορέσω να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο για εφτά ακόμη χρόνια και να προσθέσω άλλες 300 συμμετοχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: