Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τσιώλης : «Συμφώνησα με τον Άρη για το καλοκαίρι...»

O Σάκης Τσιώλης επιβεβαιώνει ότι έχει δεχθεί προθεσμία από τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για να απαντήσει μέχρι το βράδυ της Τρίτης στην προταση συνεργασιας
 
Ο Θεσσαλός προπονητής μίλησε στο The Player δίνοντας το στίγμα των διαβουλεύσεων του με τους κίτρινους, παραδέχθηκε ότι είναι τιμητική η πρόταση, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπήρχε συμφωνία για να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι!

-Κατ' αρχήν να θεωρήσουμε δεδομένο ότι υπάρχει πρόταση από τον Άρη...

«Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη και μου ζήτησαν να αναλάβω τις τύχες της ομάδας αυτή τη στιγμή».


-Πώς την σχολιάζετε;

«Ο Άρης είναι μέσα στις πέντε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και θεωρώ ότι όλοι οι προπονητές θέλουν να δουλέψουν σε αυτόν. Είναι μεγάλη μου τιμή που ενδιαφέρεται μια ομάδα όπως είναι ο Άρης. Έχει φοβερό, παθιασμένο κόσμο, ο οποίος όχι μόνο γεμίζει το Χαριλάου, αλλά ακολουθεί την ομάδα και μακριά από την Θεσσαλονίκη».


-Ποια θα είναι η απάντησή σας;

«Το μοναδικό θέμα που έπρεπε να σκεφτώ ήταν με μια ηθική δέσμευση στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου. Όταν έφυγα από την ομάδα είχα πει ότι δεν θα δουλέψω σε άλλη ομάδα ως το τέλος της περιόδου. Τώρα, βέβαια, η ομάδα έχει πάρει άλλον προπονητή και αυτό ίσως είναι ένα εμπόδιο που δεν υφίσταται. Σίγουρα, πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά πριν πάρω την απόφαση μου»


-Πότε θα απαντήσετε;

«Ο Άρης μού έδωσε προθεσμία μέχρι το βράδυ για να αποφασίσω. Είχαμε συμφωνήσει να αναλάβω την ομάδα το καλοκαίρι και είχα αρχίσει τον προγραμματισμό μου. Στον Άρη υπήρχε προπονητής, ο Γιάννης Μιχαλήτσος και δεν ήθελα να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Αυτή τη φορά όμως μου ζητήθηκε να αναλάβω την ομάδα από τώρα».


-Γιατί ναι από το καλοκαίρι και ίσως όχι από τώρα;

«Σκέφτομαι τα πάντα, όλα τα ενδεχόμενα και εύχομαι να πάρω την κατάλληλη απόφαση για μένα και φυσικά για τον Άρη. Μην βιάζεστε... Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: