Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Επαλέ: «Θέλω να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ζοέλ Επαλέ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Ζαλίζομαι», για τη νίκη του Ηρακλή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Ο μεσοεπιθετικός του Γηραιού αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα κόντρα στον Άρη:

«Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη, για πολλούς λόγους. Για τον κόσμο μας και για να παίξουμε τα 5 εναπομείναντα παιχνίδια πιο άνετα. Αν δεν υπάρχει πίστη, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Πιστεύαμε και ξέραμε πως το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο, εναντίον μιας καλής ομάδας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτό και στο τέλος η τύχη ήταν μαζί μας και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι».
Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε:
«Θέλω πάρα πολύ να πετύχω ένα γκολ με τον Παναθηναϊκό. Αν σκοράρω θα είναι πολύ καλό για μένα και θέλω να το αφιερώσω στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».

Για τους στόχους της ομάδας ανέφερε:

«Είναι δύσκολο να φτάσουμε στα πλέι οφ, αλλά θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Ο πρώτος στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε τη παραμονή και τώρα προσπαθούμε να κοιτάξουμε ψηλότερα και ότι καλύτερο έρθει, ας έρθει».
Για την απόδοση της ομάδας δήλωσε:
«Έχουμε δυνατότητα να παίξουμε καλύτερα σαν ομάδα. Παίξαμε και με τη Ξάνθη καλά και πλέον παίζουμε πιο άνετα. Η νίκη που πήραμε θα μας δώσει δύναμη για να παίξουμε με καλύτερη ψυχολογία στη συνέχεια. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη τη νέα σεζόν, αλλά τα 5 παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα».
Τέλος, έστειλε κι ένα μήνυμα στο κόσμο της ομάδας:

«Θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, να μας στηρίζει όπως πάντα κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: