Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Λέει το «ναι» ο Τσιώλης!

Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη αντικαθιστώντας τον Γιάννη Μιχαλήτσο που χθες απολύθηκε είναι ο Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση των «κιτρίνων» και αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση για συμβόλαιο ενάμιση έτους που του έγινε από το σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Το θέμα του συμβολαίου του, το οποίο ακόμη δεν έχει τυπικά λυθεί, αλλά και η ηθική του δέσμευση απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου πως δεν θα εργαστεί σε άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι το μόνο εμπόδιο στην επισημοποίηση της συνεργασίας. Ωστόσο το πιθανότερο είναι να αναλάβει τα ηνία του Άρη.

Η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει, μάλιστα, να του αναθέσει εδώ και τώρα εν λευκώ την ομάδα, δίνοντάς του τη δυνατότητα στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν να αξιολογήσει το δυναμικό της ομάδας, να κάνει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και να προχωρήσει στις σχετικές εισηγήσεις.

Με υπηρεσιακό δίδυμο

Μέχρι να προσληφθεί νέος προπονητής, την επίβλεψη των προπονήσεων του Άρη θα έχει ο προπονητής της ομάδας Νέων Νίκος Πασσιαλής και ο γυμναστής Γιάννης Γιώργης. Σήμερα οι «κίτρινοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις. Θα απουσιάσουν ο Σέρχιο Κόκε, που βρίσκεται στην Ισπανία, αλλά και ο Μιχάλης Σηφάκης που ως αρχηγός της ομάδας θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση του ΠΣΑΠ.

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας

Με τιμωρία της έδρας του απειλείται-μετά από πολύ καιρό-ο Άρης, λόγω των συμπλοκών οπαδών του με δυνάμεις των ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή. Οι «κίτρινοι» ελπίζουν πως οι πυροσβεστικές προσπάθειες των μελών της διοίκησης, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι εκθέσεις του διαιτητή και του παρατηρητή δεν είναι επιβαρυντικές, θα τους γλιτώσουν από μεγαλύτερη τιμωρία. Ένα ισχυρό ατού θεωρείται και ο πρότερος έντιμος βίος, αφού τα τελευταία χρόνια ο κόσμος του Άρη έχει επιδείξει κόσμια διαγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: