Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Πανηγύρια τέλος από Νταλγκλίς

Να βάλει τέλος στα πανηγύρια για την νίκη επί της Γιουνάιτεντ θέλει ο τεχνικός της Λίβερπουλ Κένι Νταλγκλίς, μιας και όπως τόνισε θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει θετικά αποτελέσματα και στα παιχνίδια που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.


«Είναι απλά τρεις βαθμοί,δεν είναι το τέλος της σεζόν για εμάς, επειδή απλά κάναμε ένα φανταστικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή του πίνακα.Αν παίζουμε έτσι εναντίον όλων των ομάδων θα ήμασταν χαρούμενοι με τις αποδόσεις μας. Αυτό σου δείχνει τι μπορούν και θέλουν να κάνουν οι παίκτες», τόνισε αρχικά ο προπονητής των «κόκκινων» και συνέχισε:


«Δεν μπορείς να κουβαλήσεις κανέναν σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Γιουνάιτεντ, όλοι πρέπει να παίξουν. Ο Ντιρκ δικαίως πήρε τα πρωτοσέλιδα αλλά και ο Λούις είχε μια φανταστική απόδοση. Πάντα πίστευα ότι το σημαντικό είναι οι παίκτες, οπότε μπορείς να έχεις όποιο σύστημα θέλεις, διότι αυτοί είναι που το δημιουργούν. Ήταν φανταστικοί και σε αυτό δεν έπαιξε ρόλο ο σχηματισμός που έπαιξαν, το σύστημα είναι άσχετο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: