Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Γ. Κόντης: «Ο Αρης χρειάζεται άμεσα νέο προπονητή»

Ο εκτελεστικός διευθυντής των Κιτρίνων αναφέρθηκε στις συζητήσεις με τον κ. Τσιώλη και τις φήμες περί Παναθηναϊκού O κ. Γιάννης Κόντης δήλωσε ότι ο Αρης θα αποκτήσει άμεσα προπονητή καθώς ο χρόνος πιέζει τους Κίτρινους . Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν επαφές με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου κ. Σάκη Τσιώλη, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, ενώ για τις φήμες περί μελλοντικής συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε «Τώρα μάχομαι για τα συμφέροντα του Αρη. Για το μέλλον κανείς δεν ξέρει».

Αναλυτικά οι δηλώσεις για του κ. Κόντη στο «NovaΣΠΟΡ FM»:

Για το διαζύγιο με τον Γιάννη Μιχαλήτσο:

«Είναι μία απόφαση που πήραμε από κοινού. Αγωνιστικά μπορεί να βλέπαμε ότι υπήρξε βελτίωση, απλά δεν υπήρξαν τα αποτελέσματα και όπως ξέρετε αυτή είναι η μοίρα των προπονητών».

Για τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην τεχνικός των Κίτρινων για τους στόχους της ομάδας:

«Δεν θέλω να σχολιάσω. Είναι πάγια θέση να μην μιλάμε για πρώην προπονητές. Ακόμα και αν έχει εντοπιστεί κάτι από την πλευρά μας που δεν μας άρεσε αυτά πρέπει να μένουν εντός ομάδας και είμαστε αντίθετοι στην δημοσιοποίηση».

Για την θέση του προπονητή στον Άρη και τον Σάκη Τσιώλη:

«Ο Άρης χρειάζεται άμεσα προπονητή. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Έχουμε συζητήσεις με προπονητές. Σίγουρα ο κ. Τσιώλης είναι ένα πολύ καλός προπονητής με έργο που έχει φιλοσοφία κοντά στην δική μας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Αυτή τη στιγμή ο Άρης έχει ανάγκη, άμεσα, από έναν προπονητή. Αν δεν είναι ο κ. Τσιώλης θα είναι κάποιος άλλος. Περνάνε και άλλες ιδέες και επιλογές για το μέλλον από το μυαλό μας».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ξένο προπονητή:

«Είναι δύσκολο. Το να φέρεις ξαφνικά έναν προπονητή εκτός Ελλάδος και να μάθει την ελληνική πραγματικότητα άμεσα είναι δύσκολο. Έχουμε επαφές με αρκετούς προπονητές αλλά η πρόταση που έχουμε κάνει σε κάποιον συγκεκριμένο είναι η καλύτερη».

Για τις φήμες που τον θέλουν την επόμενη σεζόν να αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό:

«Δεν γνωρίζω τίποτα. Είμαι στον Άρη τώρα και μάχομαι για τα συμφέροντα του Άρη. Κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Εξάλλου, ο Άρης περνά το καλοκαίρι από μια εκλογική διαδικασία και κανείς δεν ξέρει τι θα αλλάξει».

Για τους στόχους του Άρη:

«Αυτή τη στιγμή ο Άρης πρέπει να αξιοποιήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πλέι οφ. Στόχος μας είναι να πάρουμε τα πέντε αυτά ματς και να μπούμε στα πλέι οφ, στα προηγούμενα παιχνίδια μας γύρισε η τύχη την πλάτη. Οι παίκτες τώρα θα δείξουν την διάθεση που πρέπει, έχουμε μιλήσει μαζί τους. Αλίμονο αν ο Άρη συζητά και σκέφτεται τον υποβιβασμό, σκέφτεται μόνο πλέι οφ. Η αλήθεια όμως είναι ότι φέτος πετάξαμε βαθμούς και αναστήσαμε ομάδες…».

Για την επιθετική δυστοκία του Άρη:

«Στην Ευρώπη σκοράραμε στα παιχνίδια που θέλαμε… Άρα ίσως είναι θέμα ατυχίας και χαλαρότητας των παικτών στην Ελλάδα, όπως στο ματς με τον Πανιώνιο. Η αλήθεια είναι ότι φέτος παίξαμε παραπάνω παιχνίδια από όλες τις ομάδες και αν δεν έχεις ρόστερ με 25 ισάξιους παίκτες δεν γίνεται να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις…»

Για τα όσα γίνονται και λέγονται από τους κ. Βοργιά και Μπέο:

«Τα παρακολουθώ αλλά πιστεύω ότι όπως και τις άλλες φορές δεν θα γίνει τελικά τίποτα. Όταν θα κληθούν να τα πουν δεν θα γίνει τίποτα. Και εμείς ξέρουμε πράγματα που δεν μπορούμε να τα πούμε γιατί δεν μπορούμε να τα αποδείξουμε. Μακάρι να υπάρχουν στην Ελλάδα μηχανισμοί, αλλά νομίζω ότι έχουν παγώσει για μεγαλύτερα θέματα και όχι μόνο για το ποδόσφαιρο. Βλέπω ζοφερό μέλλον δυστυχώς…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: