Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Προς ναυάγιο με Τσιώλη, στην λίστα και ο Βλάχος!

Η παράταση στην ανακοίνωση της απάντησης από τον Σάκη Τσιώλη, οδηγεί -όπως όλα δείχνουν- σε ναυάγιο την επικείμενη συνεργασία με τον Θεσσαλό τεχνικό. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη (όπως μεταδόθηκε και από το επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου) ο Τσιώλης δεν απάντησε μέχρι το βράδυ της Τρίτης και λογικά οι παράγοντες του Άρη θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα, όμως, με άλλες πληροφορίες, ο 52χρονος προπονητής επικοινώνησε τελικά, απλά όμως, για να τους επαναλάβει ότι "προτιμάω να ξεκινήσω με την ομάδα από την αρχή, δηλαδή από το καλοκαίρι και να μην μπω στη διαδικασία του υπηρεσιακού προπονητή", υπογραμμίζοντας για μια ακόμη φορά ότι τον τιμάει το ενδιαφέρον των κίτρινων. Λόγια που είπε και δημόσια μιλώντας τόσο στο The Player, όσο και σε όσα μέσα ενημέρωσης του ζήτησαν να τοποθετηθεί.

Το σίγουρο είναι ότι στον Άρη δεν θα περιμένουν για πάντα τον Τσιώλη. Από το πρωί της Τετάρτης θα δρομολογηθούν οι ενέργειες για την ενδεδειγμένη λύση στον πάγκο της ομάδας. Σε ότι αφορά την περίπτωση του Νίκου Νόμπλια, από την πλευρά των κίτρινων τονίζεται κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει καμία επαφή, ούτε κάποια πρόταση προς τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού. Την ίδια ώρα, στην λίστα προστέθηκε και το όνομα του Βαγγέλη Βλάχου, προκειμένου να σωθεί η... παρτίδα μέχρι το τέλος της περιόδου, σε αυτήν την κρίσιμη καμπή. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν από το πρωί της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: