Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Μάτα: «Λυπάμαι που ίσως είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ραούλ…»

Αντίθετα συναισθήματα βιώνει ο μεσοεπιθετικός της Βαλένθια, Χουάν Μάτα, ο οποίος αισιοδοξεί για την πρόκριση της ομάδας του στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο στεναχωριέται για το «αντίο» του Ραούλ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το βράδυ της Τετάρτης οι «νυχτερίδες» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Σάλκε στον μεταξύ τους επαναληπτικό για τους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας ως παρακαταθήκη το 1-1 του «Μεστάγια».

Ο Χουάν Μάτα δήλωσε έτοιμος να πανηγυρίσει την πρόκριση της ομάδας του, ωστόσο εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός ότι ο αποκλεισμός της Σάλκε θα γράψει τους τίτλους τέλους για τον επιθετικό των Γερμανών, Ραούλ.

«Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε πάρει προβάδισμα, όπως θέλαμα, αλλά δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ ξέρουμε πολύ καλά ότι οι ομάδες που αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο μπορούν να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή, ειδικά όταν έχουν στις τάξεις τους έναν παίκτη όπως ο Ραούλ», δήλωσε ο Μάτα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ.

«Είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο Τσάμπιονς Λιγκ κι ένας πολύ έξυπνος παίκτης», τόνισε για τον συμπατριώτη του ο ποδοσφαιριστής της Βαλένθια και πρόσθεσε: «Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε στη Γερμανία και δεν έχουμε αμφιβολία ότι μπορούμε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Λυπάμαι αλλά αυτό το παιχνίδι ενδέχεται να είναι το τελευταίο του Ραούλ στο Τσάμπιονς Λιγκ».

«Είχα την ευκαιρία να του μιλήσω πριν από χρόνια όταν έπαιζα για την ομάδα Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντα φρόντιζε τους καινούριους παίκτες στις ομάδες Νέων και μας έδινε συμβουλές. Πιστεύω ότι είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα για όλους τους ποδοσφαιριστές», κατέληξε ο Μάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: