Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Διορία Άρη στον Τσιώλη και στο βάθος... Νιόπλιας!

Ο Άρης έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση μέχρι το καλοκαίρι του 2013 στο Σάκη Τσιώλη, όπως σας έχει ενημερώσει το The Player, ενώ o Έλληνας προπονητής έχει ζητήσει προθεσμία λίγων ημερών για να απαντήσει. Μόνο που ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου, έχοντας εκδηλώσει από την πρώτη στιγμή σαφή προτίμηση για συνεργασία με τον Έλληνα προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των κίτρινων είχε και νέα τηλεφωνική επαφή με τον Τσιώλη, ζητώντας του να απαντήσει μέχρι το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός της «επόμενης ημέρας». Το γοργόν και χάρη έχει... Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το «εμπόδιο» του Ολυμπιακού Βόλου δεν υφίσταται πλέον σε ότι αφορά την απόφαση του Τσιώλη και αυτή είναι μια θετική εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, στην Αλκμήνης και ενώ περιμένουν το «ναι» του Τσιώλη έχουν στην ατζέντα τους ονόματα προπονητών που θα τους απασχολήσουν εφόσον υπάρξει αρνητική εξέλιξη στο θέμα. Πρώτο στην λίστα αυτή είναι του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλουν  οι κίτρινοι για να στελεχώσουν τον πάγκο της ομάδας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: