Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Φεύγει το καλοκαίρι ο «Μούσλι» – διαψεύδει ο ίδιος

Με συνέντευξη του στη σουηδική ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se», ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς προαναγγέλει την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας ότι έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.
Ο Βόσνιος επιθετικός του Δικεφάλου αναφέρεται μεταξύ άλλων και στις καθυστερήσεις που υπάρχουν στις πληρωμές, αλλά και στον απίστευτο κόσμο της ομάδας:
- «Υπάρχουν κάποια προβλήματα στο σύλλογο. Εδώ μπορείς να κάνεις έως και επτά μήνες απλήρωτος, αλλά έτσι συμβαίνει εδώ στην Ελλάδα. Δεν σχεδιάζω να επεκτείνω την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, κυρίως, επειδή υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, μα πάνω απ ‘όλα διότι θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία ή την Bundesliga».
- «Δεν φαίνεται να υπάρχει προθυμία να θέλουν να επενδύσουν ώστε να κερδίσουν κάτι. Ως εκ τούτου είναι σημαντικό να αποχωρήσω τώρα που έχει υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για μένα».
- «Έχουμε μια καλή ομάδα, αλλά είναι αρκετά μεγάλη σε ηλικία. Είμαι 29 ετών και με χαρακτηρίζουν νέο. Ο ΠΑΟΚ δεν αγοράζει νέους σε ηλικία παίκτες και αυτό είναι ένα ακόμη πρόβλημα για τον σύλλογο».
«Οι οπαδοί εδώ είναι απίστευτοι, θα έλεγα ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο».
Η διεύθυνση του δημοσιεύματος είναι η εξής: http://www.fotbollskanalen.se/1.2044652
Διαψεύδει η πλευρά του παίκτη
Πάντως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όταν πληροφορήθηκε το όλο θέμα, διέψευσε ότι έδωσε την παραπάνω συνέντευξη και θεωρεί ότι ο πρώην ατζέντης του, με τον οποίο μίλησε για τελευταία φορά πριν ένα χρόνο, έδωσε ψευδείς πληροφορίες στο Σουηδό δημοσιογράφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: