Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Σπανός: «Για λίγους νταβατζήδες μπαίνουμε σε τριπάκια»




«Χείμαρρος» σε ότι αφορά την απόδοση των παικτών του, ανένδοτος στην παραμονή του Ατρόμητου στην κατηγορία, εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός, σε δηλώσεις του στο Sentra Fm και την εκπομπή του Νίκου Γέμελου, «Θύρα 11». Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, χαρακτήρισε επιβεβλημένη την επέμβαση της δικαιοσύνης, στα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου:


«Το κλίμα δεν είναι όσο οικογενειακό έχει βγει. Στα αποδυτήρια, είπα στους παίκτες μας, ότι  πρέπει να αποφασίσετε σε ποιες ομάδες θέλετε να παίζετε ποδόσφαιρο και με ποιους προέδρους θέλετε να είστε. Θέλετε ομάδες που θα σας έχουν στην… φάπα και δεν θα σας πληρώνουν. Είναι υποχρεωμένοι σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που είναι αστείο, διότι αστείο το θεωρώ να αποδίδετε. Αν τηρούνταν οι ποδοσφαιρικοί  νόμοι δεν θα έπαιζαν πάνω από 5 ομάδες μας στην Ευρώπη. Θα δουλεύουν σε ομάδες που θα τους έχουν στην σφαλιάρα , αν συνεχίσουν έτσι. Αντί για χρήματα θα παίρνουν … φιλάκια. Το  θέμα είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια. Σίγουρα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα αυτό με τον Πανιώνιο.


Ο Ατρόμητος έχει ποιότητα και ρόστερ να ξεφύγει από την επικίνδυνη θέση. Από δικά μας λάθη έχουμε βρεθεί σε αυτή τη κατάσταση. Κατ’ επανάληψη δείχνουμε μια αδυναμία στην διαχείριση του αποτελέσματος. Δεν με απασχολεί το πρόγραμμα που έχουμε, οφείλουμε να μείνουμε. Ομάδες σαν τον Ατρόμητο τις έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο.



Προτεραιότητα σε αυτή τη φάση είναι  το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Διαφορετικό είναι  το Κύπελλο με το πρωτάθλημα. Δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία, να περάσουμε στο τελικό ανεκμετάλλευτη»
.


Για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τις κασέτες και τις υπόλοιπες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, επισήμανε:



«Δυσφημούν το ποδόσφαιρο όλα αυτά που γίνονται με τις κασέτες. Να κάνουν οι θεσμού την δουλειά τους. Για κάποιους λίγους κυρίους που λειτουργούν σαν «νταβατζήδες» δε μπορούμε να μπαίνουμε σε διάφορα  τριπάκια. Να φθάσει η δικαιοσύνη ως το κόκκαλο. Περιμένω να λειτουργήσουν οι θεσμοί σε αυτή τη χώρα, επιτέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: