Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Αποστολίδης: «Θα είναι κρίμα…»

Στο «Αθλητικό Metropolis» τοποθετήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Κούλης Αποστολίδης.
Αρχικά μίλησε για την «αφλογιστία» της ομάδας, λέγοντας: «Η σεζόν ξεκίνησε με τον γνωστό επεισοδιακό τρόπο. Στη συνέχεια όμως όλα άλλαξαν, η ομάδα πήγε πολύ καλά και ήταν μέσα και στους τρεις στόχους της. Στα τελευταία παιχνίδια βλέπουμε όλοι ότι αποσυντονίστηκε και είναι κρίμα αυτή η χρονιά να χαρακτηριστεί αποτυχημένη», για να προσθέσει:
«Στα παιχνίδια που απομένουν πρέπει ο ΠΑΟΚ να τα δώσει όλα και κυρίως εντός έδρας να πάρει όλα τα ματς, γιατί γνώμη μου είναι ότι αυτά θα καθορίσουν την συμμετοχή στα πλέι οφ». Όσο για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ, ο Κούλης Αποστολίδης είπε: «Θα πρέπει να ξεχαστεί άμεσα. Το θέμα δεν είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχασε, αλλά ότι έχασε με βαρύ σκορ το οποίο συνδυάστηκε με αναξιοπρεπείς εμφάνιση.
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι οι απουσίες που υπάρχουν είναι σημαντικότατες, αλλά δε νομίζω ότι θα πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία. Αυτό που έγινε πρέπει να ξεχαστεί άμεσα και ο ΠΑΟΚ να γλιτώσει την παρτίδα. Πρέπει η ομάδα να βρει ξανά τα πατήματά της, γιατί θα είναι απογοήτευση εάν δεν βγει στην πεντάδα»
Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τόνισε: «Μετά την εμφάνιση της Κυριακής ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κερδίσει. Είμαι αισιόδοξος τόσο για το ματς Κυπέλλου, όσο και για αυτά με Εργοτέλη και Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: