Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

«Ο κόσμος του Ηρακλή θα τον κρατήσει όρθιο»

Η νίκη στο «Κλεάνθης Βιεκλίδης» κόντρα στον Άρη, έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό στις τάξεις του Ηρακλή εν όψει και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση του «γηραιού» με ανακοίνωσή της ζήτησε από τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο «Καυτανζόγλειο» όπου θα υπάρχει γενική είσοδος 15 ευρώ.

Η διοίκηση του Ηρακλή αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Η ώρα της μεγάλης ευκαιρίας για τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ έχει φτάσει. Μετά την εκτός έδρας νίκη στο τοπικό ντέρμπι, η ομάδα μας συγκρούεται στο Καυτανζόγλειο με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 12/03, 19:30) και χρειάζεται, για πολλούς και σημαντικότατους λόγους, την μαζική συμπαράσταση των φίλων της. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα τον στηρίξει και θα τον κρατήσει όρθιο, όχι μόνο με τον παλμό, το πάθος και τη φωνή του, αλλά και συνεισφέροντας στον μεγάλο αγώνα της Αδειοδότησης.

Εισιτήριο γενικής εισόδου 15 ευρώ και σε αυτήν την μεγάλη εντός έδρας μάχη και ευκαιρία έμπρακτης στήριξης του ‘κυανόλευκου’ ποδοσφαιρικού οικοδομήματος από τον ‘γαλάζιο’ κόσμο. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα από τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα και μπορούν να τα προμηθευθούν οι φίλοι της ομάδας μέχρι και την Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 18:00 (τηλ: 2310 478800)
».

Στην σύσκεψη ασφαλείας για το ματς με τους «πράσινους» που έγινε την Τρίτη, ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε εισιτήρια και έτσι η διαδικασία είχε εντελώς τυπικό χαρακτήρα από την στιγμή που θα υπάρχουν μόνο οπαδοί των γηπεδούχων.

Εκτός ο Ιάκομπ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Παράσχος αποφάσισε ότι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές ποινής του ο Βίκτορ Ιάκομπο, ενώ από το τεχνικό τιμ του «γηραιού» δεν υπολογίζονται οι επίσης τιμωρημένοι Χοσέμι, Σολτάνι και Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: