Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Υπηρεσιακός τέλος στον Άρη, φαβορί ο Τσιώλης

Τέλος ο Γιάννης Μιχαλήτσος από τον Άρη. Η απόφαση ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών που ήθελαν τους διοικούντες να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Σάκη Τσιώλη. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Η ΠΑΕ Άρης οφείλει να ευχαριστήσει τον Γιάννη Μιχαλήτσο που για μία ακόμα φορά έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του συλλόγου. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20, Νίκου Πασσιαλή».

Το ένα σημαντικό την ιστορία αυτή, είναι πως ο Μιχαλήτσος αποτελεί παρελθόν συνολικά από τον Άρη, αυτή είναι η κατάληξη για τον «στρατιώτη» των «κιτρίνων», ο οποίος δεν λογάριασε κανένα κόστος και ακολούθησε το συναίσθημά του όταν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποχώρησε.  
 
Επί της ουσίας, ο Γιάννης Μιχαλήτσος πλήρωσε τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, κυρίως όμως, τις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Εδώ και ημέρες, όμως, είχε παιχτεί ένας «ψυχρός πόλεμος» με τον εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Κόντη, ο οποίος προέκρινε ως κατάλληλη λύση για τον πάγκο τον Σάκη Τσιώλη.

Αρχικά, το θέμα ξεκαθάρισε με τα υπόλοιπα στελέχη της διοίκησης να εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στον Μιχαλήτσο, πλην όμως, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα από τον Ηρακλή, η απομάκρυνση από τα πλέι οφ και το πεσμένο φρόνημα των παικτών ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην έξοδο.

Πλέον, οι διαπραγματεύσεις εντείνονται με τον Σάκη Τσιώλη. Ο Θεσσαλός προπονητής που έφυγε από τον Ολυμπιακό Βόλου είχε έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Κόντη, γι' αυτό και είχε εμφανιστεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στον πρώτο αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, κι από τη στιγμή που ο Τσιώλης έχει συνομιλήσει με τον Κώστα Πηλαδάκη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λάρισας για την ερχόμενη χρονιά, δείχνει διστακτικός.

Οι ώρες όμως είναι κρίσιμες κι από τη στιγμή που ο Άρης άφησε τον Μιχαλήτσο, ο Τσιώλης είναι ο βασικός στόχος του. Με αυτόν μιλούν οι διοικούντες, γι' αυτό και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.        Πηγη contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: