Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Γιάκομπ: "Αυτός είμαι..."

Ο Βίκτορας Γιάκομπ ήταν καλεσμένος της εκπομπής SuperLeague Experts. Ο Ρουμάνος επιθετικός του Ηρακλή, μίλησε για όλους και για όλα... Αρχικά ο πρωταγωνιστής και σκόρερ της νίκης του "γηραιού" στο "Κλεάνθης Βικελίδης" εις βάρος του Αρη, "χάρισε" τον τίτλο του MVP, αλλά και αυτόν του Best goal στο Νάτσο Σκόκο

"Ήταν πολύ σημαντικό ματς. Ξέρετε τη σημασία των αγώνων αυτών στην πόλη. Χαίρομαι που κερδίσαμε με δικό μου γκολ", ήταν τα πρώτα του λόγια για να προσθέσει στη συνέχεια: Πέτυχα πολλά γκολ μετά από καιρό, αλλά για μένα είναι σημαντικό να σκοράρεις σε σημαντικά ματς από το να σημειώνεις τέρματα σε αγώνες μικρότερης σημασίας".
Για το ότι πέρσι έβαλε 11 γκολ και φέτος μόλις 2, είπε: "Πέρσι είχα καλύτερες επιδόσεις. Οι αλλαγές επηρεάζουν. Άλλοτε έχεις καλές στιγμές και άλλοτε όχι".
Για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του: "Όπως δήλωσα μετά το ματς, θα ήθελα να πω κάποια πράγματα, αλλά θα το κάνω προς το τέλος της σεζόν. Δεν είναι απολύτως προσωπικά".
Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να διεκδικήσει την είσοδο στα play off: "Αυτή τη νοοτροπία έχω. Πρέπει να προσπαθείς μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, εφόσον έχουμε πιθανότητες. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας...".
Για τις 12 κίτρινες που έχει "εισπράξει" σε 17 ματς: "Σίγουρα δεν είναι καλό, αλλά εγώ θέλω να κερδίζω ανεξαρτήτου αντιπάλου. Αν ο Γιάκομπ παίζει χωρίς πάθος δεν θα είναι ο Γιάκομπ που ξέρετε. Δεν με νοιάζει αν ακούω κακόβουλα σχόλια. Είμαι ο πιο εύκολος στόχος. Αν τη δικαιούμαι δεν έχω πρόβλημα...".
Για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό: "Από τη στιγμή που είναι πρώτοι, θεωρώ ότι το αξίζουν...".
Για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του: "Ο Ολυμπιακός ήταν πιο συνεπής και συγκεντρωμένος...".
Για το ποιους ποδοσφαιριστές ξεχωρίζει από τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας: "Τους επιθετικούς γιατί σκοράρουν κάτι που είναι η δουλειά μου. Από όλους ξεχωρίζω τον Σισέ. Έχει μεγαλύτερη ταχύτητα στη σκέψη και την εκτέλεση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: