Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Φήμες για Ντεσάμπ στη Γιουβέντους

Τα άσχημα αποτελέσματα της Γιουβέντους, το μόνο που κάνουν είναι να φουντώνουν όλο και περισσότερο την «προπονητολογία». Σύμφωνα με την «Tuttosport» οι υποψήφιοι για να αναλάβουν στη θέση του Λουίτζι Ντελ Νέρι είναι οι Φαν Γκάαλ, Σπαλέτι, Καπέλο και Ντεσάμπ.

Μάλιστα, ο προπονητής της Μαρσέιγ ουδέποτε έκλεισε την πόρτα για την επιστροφή του στο Τορίνο: «Το καλοκαίρι του 2006 δέχθηκα να αναλάβω τον πάγκο της Γιουβέντους, χωρίς να ξέρω αν θα βρισκόμαστε στην δεύτερη ή στην τρίτη κατηγορία και να ξεκινήσουμε στους -18 ή -30 πόντους» και πρόσθεσε: «Τότε μου είχα την ευκαιρία να δώσω στην Γιουβέντους, αυτά που μου είχε δώσει εκείνη όταν φορούσα τη φανέλα της για πέντε χρόνια».

Το συμβόλαιο του 42χρονου τεχνικού με τους Μασσαλούς λήγει το 2012, ωστόσο έχει εκφράσει τη μετάνοιά του, που έφυγε από τη «Μεγάλη Κυρία» το 2007. «Λυπάμαι που έφυγα τότε. Ήταν ένα μεγάλο λάθος, αλλά πλήρωσα τις συνέπειες. Ήταν μία κακή συμβουλή, όμως τότε δεν είχα μεγάλη εμπειρία», είχε δηλώσει ο Ντεσάμπ τον Δεκέμβριο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: