Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Πόλεμος Κούγια - Μπέου!

Σφοδρή επίθεση κατά του Αχιλλέα Μπέου εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στην εκπομπή «Δίκη». Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της Παναχαϊκής ενέπλεξε τον ομόλογό του στον Ολυμπιακό Βόλου με… νέα παράγκα.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή του “Blue Sky”:
"Επελέγην λοιπόν από τον Δαλούκα να τον υπερασπιστώ, που μου είπε ότι γι` αυτό τον κυνηγάνε, για να έχει καλές διαιτησίες ο Ολυμπιακός. Αυτός το αρνήθηκε να το κάνει και γι `αυτό τον κυνηγάνε, Του το είπε ο Μπέος να το κάνει…

Στην τελευταία παράγκα συμμετέχει αναμφισβήτητα ο εξυγιαντής. Αν υπήρχε κράτος, θα έπρεπε ο Μπέος και η παρέα του να είναι φυλακή.

Ακουσα 4 κασέτες από άτομο μεγάλου ήθους και επιχειρηματικού εύρους. Όταν γνωρίζεις τα πρόσωπα, καταλαβαίνεις πως είναι αυτοί. Εγώ επειδή εκτιμώ το πρόσωπο που μου είπε για τον αγώνα με τη Μακάμπι, παραιτήθηκα από την υπεράσπιση του Δαλούκα, γιατί δεν μου είπε την αλήθεια"

"Προσωπικά, ενεπλάκην σε αυτήν την υπόθεση, γιατί παρότι έχω τη φήμη ως «κακό πανί» για τους διαιτητές, μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Επελέγην από τον κύριο Δαλούκα στην καταστροφική για αυτόν υπόθεση. Το ευχάριστο για μένα είναι ότι με επιλέγουν άνθρωποι τους οποίους έχω κατακεραυνώσει".

"Αυτός που φωτογραφίζεται με έχει επίσης επιλέξει… Όταν ο Μπέος κυνηγούσε τους Μητροπουλαίους. Βεβαίως, είχαν παράγκα, αλλά ουδείς δεν τιμωρήθηκαν, ούτε καμία ομάδα".

"Ο Πιλάβιος με έβαλε να ακούσω μία κασέτα από το Μακάμπι – Ολυμπιακός. Άκουσα τις κασέτες, δεσμεύτηκα όμως πως δεν θα δημοσιοποιήσω ακόμα το περιεχόμενό τους".

"Σαν δικηγόρους του Δαλούκα δεν μπορώ να το κάνω, σαν πρόεδρος της Παναχαϊκής όμως έχω έμμεσο συμφέρον. Λέξη προς λέξη μπορώ να σας πω. Σε μία από αυτή μάλιστα, αυτός ο παλιάνθρωπος που επικαλείται τα παιδιά, άκουσα πως απειλούσαν τη γυναίκα του Δαλούκα. Αυτοί οι… αντρούκλες, απειλούσαν τη γυναίκα του Δαλούκα. Είναι συνομιλία χώρου, όχι υποκλοπή. Συνομιλίες με τον αρχηγό της νέας παράγκας. Αυτός μπορεί να επιλέγει τον διαιτητή μίας αναμέτρησης. Ή τους επιλέγει ή τους απειλεί".
"Πρέπει να πω όμως πως δεν υπάρχει ούτε αναφορά στον Βασσάρα".

"Άκουσα τον παραγκάρχη να λέει πως έγιναν ορισμένα πράγματα πριν το Μακάμπι – Ολυμπιακός και το Άρης – Παναθηναϊκός. Και κυρίως το πως γίνονται με τις αναφορές σε Τσετσένους και Βουλγάρους δολοφόνους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: