Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Κυνηγοί… ταλέντων στον ΠΑΟΚ

Καλά τα «ονόματα» στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά ανάγκα και οι θεοί πείθονται… Ειδικά την περίοδο αυτήν όπου υπάρχει (και) στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρατεταμένη οικονομική κρίση. Με αυτό το σκεπτικό στον ΠΑΟΚ θα κινηθούν για την εξεύρεση ποδοσφαιρικών ταλέντων, τα οποία θα μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του δικεφάλου.

Στο πλαίσιο αυτό ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν παρών την Τετάρτη στο γήπεδο της Επανομής και παρακολούθησε τον αγώνα της τοπικής Αναγέννησης με αντίπαλο το Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας, επικεντρώνοντας την προσοχή του σε τρεις ποδοσφαιριστές.

Δύο που παίζουν δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στις παραπάνω ομάδες και στον Δημήτρη Χασομέρη. Ο τελευταίος είναι 21 ετών, επιθετικός και ξεκίνησε την καριέρα του (έχοντας και συμμετοχές στην Α΄ Εθνική) στη Ξάνθη. Εχει περάσει από τους Ατσαλένιο, Μακεδονικό και πλέον αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Επανομή.

Επίσης ο Θόδωρος Ζαγοράκης είδε και τους Παναγιώτη Κουρδάκη της Επανομής και Άρη Καρασαλίδη της Ηράκλειας (κι οι δύο παίζουν δανεικοί από τον ΠΑΟΚ). Ο πρώτος είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως στόπερ και φέτος διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν του στη Γ΄ Εθνική. Προηγήθηκαν οι χρονιές του σε Θερμαϊκό Θέρμης και Πυρσό Γρεβενών.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης) έχει παρακολουθήσει και τον επιθετικό Βασίλη Τριανταφυλλάκο. Είναι 19 ετών και φέτος με τη φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης πέτυχε οκτώ γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: