Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Χατζί: «Δίνουμε τα πάντα για τον Απόλλωνα»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Revolution» μίλησε ο Αλντίν Χατζί για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και τον Ηρακλή στον οποίο έχει φορέσει παλιότερα την φανέλα του. Οι «κοκκινόμαυροι» είναι μία ανάσα από την άνοδο στην Football League 2 μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα μιας και παρόλο που δεν αγωνίστηκαν αφού είχαν το ρεπό αλλά η ισοπαλία του Οδυσσέα Κορδελιού στον Πολύγυρο τους κράτησε στην κορυφή.
Ο Αλντίν Χατζί τόνισε για το φετινό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής: «Έχουμε μία δύσκολη χρονιάς αφού από την αρχή του πρωταθλήματος μας κυνηγάει ο Οδυσσέας Κορδελιού. Παρά την χθεσινή ισοπαλία του Οδυσσέα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα και δεν τελειώνει τίποτα μέχρι να κατακτήσουμε και τυπικά το πρωτάθλημα».
«Φέτος γίνεται μία μεγαλη προσπάθεια από όλους. Στο ρόστερ βρίσκονται αρκετοί έμπειροι παίκτες αλλά και οι νεαροί είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ από την διοίκηση γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να μην μας λείψει τίποτα αλλά και από το προπονητικό τιμ. Όλοι στην ομάδα δίνουμε τα πάντα για να ανέβει ο Απόλλων κατηγορία».
«Αγαπάω τον Απόλλωνα και έχω δεθεί με την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας στην ομάδα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Στον Απόλλωνα έχω ξανά βρει την όρεξη μου για ποδόσφιαρο και κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα. Είχα αποφασίσει το καλοκαίρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο αλλά μετά από συζήτηση με τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή αποφάσισα να έρθω στον Απόλλωνα για να βοηθήσω την ομάδα για να ανέβει κατηγορία».
Επίσης μίλησε και για τον Ηρακλή ο Αλντίν Χατζί τονίζοντας: «Ο Ηρακλής είναι η ομάδα που παρακολουθώ πολύ συχνά. Άλλωστε δυο είναι οι ομάδες που έχω δεθεί, ο Απόλλων και ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής είναι μόνο για ψηλές θέσεις, να μπαίνει στην τετράδα και όσο μπορεί και παραπάνω. Όπως έφτασαν όμως τα πράγματα ήταν επιτυχία που σώθηκε με ευκολία και αυτό είναι μία επιτυχια για τον Ηρακλή βέβαια με τα προβλήματα που έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: